FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών

Ημερομηνία: 30-12-2022 | Συντάκτης:

Το απόγευμα της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο θεματικό πάρκο Ξυστρή με μεγάλη επιτυχία, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Έ-νωση μας από κοινού με την Ένωση Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδος, την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Ηλείας και την Δ.Α. Ηλείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Τα-ξίαρχος κ.Οικονομόπουλος Μιχαήλ, ο Δήμαρχος Πύργου κ.Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, η Βουλευτής Ηλείας Ν.Δ. κ.Αυγερινοπούλου Διονυσία, το πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ. κ.Βαρουξης Λευτέρης, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Ηλείας κ.Μαρούντας Νικόλαος, ο Γεν. Γραμματέας Αστυνόμος Β κ.Γιαννακόπουλος Διονύσιος, ο Αντιδήμαρχος Πύργου & συνάδελφος κ.Αχτύπης Μαρίνης και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Έ-νωσης Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδος Αστυνόμος Β κ.Σερέτης Κυριάκος.

«Η Ένωση μας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον Δή-μαρχο Πύργου κ. Π.Αντωνακόπουλο και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Π Α.Ε Ο.Τ.Α κ.Σειντή Βα-σίλειο για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας. Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στις Ελληνικές υπεραγορές “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.” για την χορηγία αναψυκτικών, σοκολατοειδών χαρτικών & άλλων προϊόντων, το αρτοποιείο “Βα-σίλης Γιαννακόπουλος”, Συγγρού 5 Πύργος, για την χορηγία των υπέροχων γλυκισμάτων, τον σύνδεσμο αποστράτων Αστυνομικών νομού Ηλείας για την προσφορά γλυκισμάτων, την Σεμίνα Αντωνοπούλου για τις πραγματικά υπέροχες υπηρεσίες που προσέφερε στα παιδιά μας αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Τα χαμόγελα των παιδιών μας, το ζεστό χειροκρότημα, η συμμετοχή και τα θετικά σας σχόλια, μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε με αγάπη και συνέπεια.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!!!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος