FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του Αιμοδοτικού Συλλόγου Τραγανού: Συγκέντρωσαν 45 υπερπολίτιμες μονάδες αίματος!

Ημερομηνία: 09-05-2022 | Συντάκτης:

  • Και έκθεση ζωγραφικής με έργα ερασιτεχνών καλλιτεχνών

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Τραγανού, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πατρών “Αγ. Ανδρέας” πραγματοποίησε χθες την 66η Αιμοδοσία του, σημειώνοντας για ακόμα μια φορά πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς κατάφεραν να συγκεντρώσουν 45 υπερπολύτιμες μονάδες αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Τραγανού και ταυτόχρονα ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Τραγανού “Κωστής Παλαμάς” παρουσίασε έκθεση ζωγραφικής με έργα πολιτών της περιοχής.


Το ΔΣ του Συλλόγου με ανάρτηση του, επισημαίνει ότι λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε, παρατηρείται δραματική έλλειψη αίματος σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας.

“Το γεγονός αυτό, θέτει σε κίνδυνο την ζωή όλων των συνάνθρωπων μας, που μπορεί να χρειάζονται μετάγγιση αίματος και ιδιαιτέρως των θαλασσαιμικών, που η ζωή τους και η υγεία τους εξαρτάται απόλυτα από την επάρκεια αίματος. Η προσφορά στον συνάνθρωπο έχει τεράστια σημασία, για να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Η Ευαισθητοποίηση και η Αλληλεγγύη που δείχνουν οι συμπολίτες μας και μέλη του Συλλόγου μας πάντα, είναι απίστευτη. Τους ευχαριστούμε όλους για τη πολύχρονη και ανιδιοτελή προσφορά τους. Ευχαριστούμε, επίσης τους νέους εθελοντές αιμοδότες, που έρχονται να απλώσουν το χέρι τους για να προσφέρουν, ότι πολυτιμότερο έχουν. Το Αίμα τους”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος