FOLLOW US: facebook twitter

«Τονωτική ένεση» για την αγορά η 4η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας!

Ημερομηνία: 16-08-2022 | Συντάκτης:

Με επιτυχία η διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

Γράφει η Κική Κολοβέρουkkoloverou@yahoo.gr


Σε μια αξέχαστη βραδιά εξελίχθηκε η 4η Λευκή Νύχτα Αμαλιάδας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου από τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας και τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης πλημμύρισαν με κόσμο σε μια βραδιά γιορτής με ζωντανή μουσική, δράσεις για μικρούς και μεγάλους και υψηλές εκπτώσεις απ’ όλα τα καταστήματα!

Η αγορά της πόλης πλημμύρισε με κόσμο που απολάμβανε τις παράλληλες εκδηλώσεις (δημιουργική απασχόληση παιδιών, κλόουν, μουσικά σχήματα κ.α.) αλλά και τις αγορές από τα εμπορικά καταστήματα σε προϊόντα και είδη με υψηλές εκπτώσεις.

Οι δράσεις ξεκίνησαν από νωρίς στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, όπου στήθηκαν εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους με τον ζωγράφο Κρίστο Χάσα να δημιουργεί με τα πιτσιρίκια και το Γέλα Χαμογέλα ενώ ο μάγος ΝΙΝΟ να προσφέρει ένα ξεχωριστό και διασκεδαστικό θέαμα. Παράλληλα, πλήθος κόσμου απολάμβανε τις αγορές του, το φαγητό και το ποτό του στα καταστήματα της πόλης. Λίγα μέτρα πιο κάτω, στην πλατεία της Βιβλιοθήκης το συγκρότημα Ρουά Ματ «έντυνε» μουσικά με την συναυλία του τις εκδηλώσεις ενώ η υπέροχη βραδιά έκλεισε με την μοναδική συναυλία της γνωστής σε όλους μπάντας «Passepartout» στην πλατεία Λαζαράκη από το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτυ με αγαπημένα τραγούδια και ένα ευρύ ρεπερτόριο με ελληνικές και ξένες επιτυχίες! Ποπ, ροκ, ντίσκο, ροκ εν ρολ, τραγούδια από τις δεκαετίες 70’ς και 90’ς, λαικά και έντεχνα, κράτησαν συντροφιά στον κόσμο ικανοποιώντας κάθε γούστο και όλες τις ηλικίες!

Οι φωτογραφίες είναι του Χρήστου Χάσα – Kristo Defrim Hasa


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος