FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η 3η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Ημερομηνία: 18-05-2023 | Συντάκτης:

Με σχετική ενημέρωση η Ένωση επισημαίνει: «Οι αστυνομικοί ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας οφείλουμε να προάγουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας με συνεχείς δράσεις.

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, μέσα από μια ολιγόλεπτη και συνάμα ανώδυνη διαδικασία, προσφέραμε το πολυτιμότερο δώρο στον συνάνθρωπο, την ίδια την ζωή. Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, μόνο προσφέρεται για αυτό μέσα από αυτήν την διαδικασία μεταφέραμε στην κοινωνία το μήνυμα της πανανθρώπινης αλληλεγγύης.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης μας θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες, όλους τους συναδέλφους και φίλους για την συμμετοχή τους καθώς και στην διευθύντρια αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου κ. Ζαχαριαδάκη Έλσα για την αγαστή συνεργασία, επιπροσθέτως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, τοπικό παράρτημα Ηλείας καθώς και τον σύνδεσμο αποστράτων σωμάτων Ασφαλείας του νομού.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας θα συνεχίσουμε τις κοινωνικές δράσεις προκειμένου να στηρίξουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, όλους όσους χρήζουν βοήθειας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος