FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η 18η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 13-12-2022 | Συντάκτης:

Από τον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Γαστούνης με την στήριξη του Γ.Ν Ηλείας

Με μεγάλη επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η 18η Εθελοντική αιμοδοσία της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών Γαστούνης, με την στήριξη κλιμακίου της Μονάδας Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου που βοήθησε καθοριστικά για την ομαλή έκβασή της. Από την αιμοδοσία συγκεντρώθηκα αρκετές μονάδες αίματος, αλλά κυρίως αυτό που έχει σημασία είναι το νόημα που δίνουν οι εθελοντές αιμοδότες στην ύψιστη διαδικασία της αιμοδοσίας.

Η Ομάδα εθελοντών αιμοδοτών Γαστούνης, ανάρτησε ένα εξαιρετικό κείμενο στο οποίο ευχαριστεί  όλους όσους προσήλθαν να αιμοδοτήσουν, όπως και το Γ.Ν Ηλείας και το Κ.Υ Γαστούνης, κλείνοντας σε μια καρδιά συννεφόλεξου όλες τις λέξεις που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας.

 «Κυρίως, νιώθουμε υπερήφανοι, διότι και στη σημερινή αιμοδοσία, για μια ακόμη φορά, ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Γαστούνης, το οποίο είναι γνώστης των μεγάλων αναγκών σε αίμα, και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστούν τα αποθέματα αίματος, για όσους το έχουν ανάγκη.

Πολύτιμοι συμπαραστάτες μας στο εγχείρημα αυτό είστε όλοι εσείς που και σήμερα ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, παρευρεθήκατε και στηρίξατε την προσπάθειά μας, όπως άλλωστε πράττετε πολλά χρόνια τώρα.

Αισθανθήκαμε την ανάγκη να κλείσουμε, μέσα σε μια καρδιά συννεφόλεξου, όλες εκείνες τις λέξεις που ακούστηκαν σήμερα στους διαλόγους ανάμεσα στους εθελοντές αιμοδότες, στους συνανθρώπους σε εκπροσώπους και ιθύνοντες του τόπου μας, που καθοδηγούν ενισχύουν και βρίσκονται δίπλα μας σε τέτοιου είδους δράσεις.

Οι αιμοδότες μας ανέφεραν ότι η εθελοντική αιμοδοσία δίνει χαρά και νόημα στη ζωή τους. Η μικρή αυτή προσφορά προς τον συνάνθρωπό τους δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Έτσι χτίζουμε μια θετική προσέγγιση και στάση ζωής.

«Ξεκινήσαμε λίγοι και στην πορεία γίναμε περισσότεροι και ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε ακόμη πιο πολλούς συμμάχους στο μέλλον…»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είναι η ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης σε όλους εσάς που, ανιδιοτελώς, δωρίζετε το αίμα σας, δίνοντας το δώρο της ζωής!»

Να σημειώσουμε τέλος, ότι μεταξύ των εθελοντών αιμοδοτών στην Γαστούνη ήταν και ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος