FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ελαιώνα – Συγκεντρώθηκαν περίπου 30 πολύτιμες φιάλες αίματος

Ημερομηνία: 29-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα
Με επιτυχία η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ελαιώνα από τον δραστήριο Αιμοδοτικό Σύλλογο Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή
-Παράλληλα διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για όσους επιθυμούν να γίνουν δότες μυελού των οστών

Με την πεποίθηση ότι η πιο ιερή μορφή για την εκδήλωση της  αλληλεγγύης και της συμπαράστασης προς κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο είναι η ΠΡΑΞΗ, οι εθελοντές αιμοδότες του δραστήριου Συλλόγου Εθελοντών  Αιμοδοτών Αγίων Αποστόλων – Ελαιώνα << Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ>>  συμμετείχαν στην  << φθινοπωρινή>> εθελοντική αιμοδοσία, τη δεύτερη μέσα στο 2021 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στην Τ.Κ Ελαιώνας Πύργου.  Από την αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν περίπου 30 πολύτιμες φιάλες αίματος.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η αιμοδοσία ξεκίνησε στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι,  και οργανώθηκε όπως πάντα σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. ΠΥΡΓΟΥ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊο, όπου ανταποκρίθηκαν και ήρθαν να δώσουν αίμα, παλαιοί και νέοι αιμοδότες μεταξύ των οποίων πολλά νέα παιδιά, μήνυμα ελπιδοφόρο για το μέλλον της εθελοντικής αιμοδοσίας.. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ»,  αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, καθώς διαθέτει πολύ δραστήρια μέλη, ενώ έχουν σαν στάση ζωής το να βάζουν το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ, προσφέροντας στον συνάνθρωπο και γι αυτό έχει και μια 25ετή και πλέον αδιάλειπτη παρουσία κοινωνικής προσφοράς, ενώ το μήνυμα προσφοράς στον συνάνθρωπο  μεταλαμπαδεύουν οι παλαιοί αιμοδότες και στα παιδιά τους, γι αυτό και έχουμε πολύ νέους ανθρώπους που γίνονται εθελοντές αιμοδότες.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάθεται

Να σημειώσουμε ακόμα ότι πέρα από την αιμοληψία, την ίδια μέρα, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού Οστών – ήταν η 21η Σεπτεμβρίου –στο χώρο της αιμοδοσίας διατέθηκε δωρεάν ενημερωτικά φυλλάδια με χρήσιμες πληροφορίες για όσους επιθυμούν να γίνουν δότες μυελού των οστών. Διπλό λοιπόν το μήνυμα της αιμοδοσίας στον Ελαιώνα, αφού έστω και ένας από τους αιμοδότες ή τους συνοδούς τους, να έγινε εκείνη την ημέρα δότης μυελού των οστών, το «κέρδος» ήταν μεγάλο..

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάθεται


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος