FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κατακόλου – Δωρίζουν ζωή με 43 πολύτιμες μονάδες αίματος

Ημερομηνία: 24-03-2020 | Συντάκτης:
-Ξεκίνησε χθες την λειτουργία του και το προσωρινό τμήμα Αιμοδοσίας της ΠΕ Ηλείας

Με ικανοποιητική συμμετοχή και ειδικά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες και τις δύσκολες συνθήκες, αρκετοί ήταν οι εθελοντές  αιμοδότες, που  ανταποκρίθηκαν προχθες στην πρόσκληση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κατακόλου και πρόσφεραν το αίμα τους για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β', υπαίθριες δραστηριότητες

Η αιμοδοσία έγινε στο παλιό κοινοτικό γραφείο Κατακόλου, με την καθορισιτκή συμβολή του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου που ανέλαβε τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και εν συνεχεία την αιμοληψία , όπου  συγκεντρώθηκαν 43 συνολικά μονάδες αίματος που μπορούν να σώσουν πολλές ζωές. Το παρών στην αιμοδοσία έδωσε και ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, που σαν ιατρός, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε παρόμοια θέματα.

Η νοσηλεύτρια το Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου Ράνια Μπαρλαμά τόνισε ότι «Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους “δωρητές ζωής” ,που παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε στηρίξατε έμπρακτα την ιδέα της κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέροντας 43 πολύτιμες μονάδες αίματος!!! Η διάθεση για προσφορά όλων όσοι προσήλθαν ήταν πραγματικά συγκινητική!!!

Συγχαρητήρια στον πάτερ Παναγιώτη Αθανασόπουλο για την υλοποίηση και την άψογη διοργάνωση της αιμοληψίας κάτω από ομολογουμένως δύσκολες συνθήκες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εσάς που αποτελείτε την ζωντανή απόδειξη ότι μπορεί να μην ελέγχουμε την τύχη και τη μοίρα αλλά οι δυσκολότερες μάχες κερδίζονται όταν είμαστε σαν γροθιά ενωμένοι!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος