FOLLOW US: facebook twitter

Με επιτυχία η συνάντηση του Γιάννη Λέντζα με την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου

Ημερομηνία: 17-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. συναντήθηκε, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με την Πρόεδρο του ΕΟΤ κα Γκερέκου Α., με την οποία συζήτησαν τα θέματα προβολής και στήριξης εκ μέρους του ΕΟΤ για την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έγινε αναφορά στα ιαματικά Λουτρά Κυλλήνης και Υρμίνης, στο υδατοδρόμιο στην Κυλλήνη, στην ιστορική Ανδραβίδα και στην παράδοση των Αλόγων, αλλά και στα  Λεχαινά την γενέτειρα  του Ανδρέα Καρκαβίτσα, καθώς και στην πλούσια πολιτιστική παράδοση της περιοχής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε η κα Γκερέκου για το βραβευμένο πολυθεματικό θέαμα “Το Μυστικό Τραγούδι του κάστρου” που γίνεται στο ονειρικό Κάστρο Χλεμούτσι με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο καθώς και στο διάσημο πλέον Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου που γιορτάζει φέτος τα 10 Χρόνια του, ως εξαιρετικά προϊόντα Πολιτιστικού Τουρισμού που βοηθούν την εξωστρέφεια του Δήμου στο εξωτερικό.

Τέλος, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης προσκάλεσε την Πρόεδρο του ΕΟΤ στον Δήμο, για να γνωρίσει από κοντά, την μεγάλη Τουριστική δυναμική που έχει η περιοχή, τις πανέμορφες παραλίες και τα ιστορικά σημεία του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, με στόχο την δυνατότητα προβολής σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος