FOLLOW US: facebook twitter

Με ενέργειες Μπαλαούρα χορηγία και στο Νοσοκομείο Κρεστένων

Ημερομηνία: 15-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα
Προηγήθηκαν τα Νοσοκομεία Πύργου-Αμαλιάδας

Σε μια  λιτή και συμβολική εκδήλωση, παρουσία τοπικών παραγόντων και του διοικητή των μονάδων υγείας του Νομού Κ. Διαμαντόπουλου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Κρεστένων ΓιάννηςΧουζούρης ευχαρίστησε τον βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του για μεγάλη χορηγία στο Νοσοκομείο Κρεστένωνερχόμενος σε επαφή με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, έργο του Αθανάσίου και της Μαρίνας Μαρτίνου που διακρίνεταιμε μακροχρόνια κοινωφελή δράση.

Ο βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας μιλώντας στο πλήθος νοσηλευτών και εργαζομένων του Νοσοκομείου διευκρίνισε ότι απευθύνθηκε σε κάποιες χορηγούςγια να στηρίξουν το νοσοκομείο με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα. Και, όπως είπε ο ίδιος, ανταπόκριση βρήκε από το ίδρυμα των Μαρτίνων και το οποίο ευχαρίστησε ιδιαίτερα. Ο Μάκης Μπαλαούρας όταν πήρε το πράσινο φως ζήτησε από τον διοικητή του Νοσοκομείου Κρεστένων Γ. Χουζούρηνα του αποστείλει κατάλογο με τα αναγκαία μηχανήματα, υψηλού κόστους, πράγμα που τελικά ευοδώθηκε.

Ο βουλευτής υπενθύμισε ότι πάλι με πρωτοβουλία του δωρήθηκαν μηχανήματα στα ΝοσοκομείαΠύργου και Αμαλιάδας κόστους περίπου 100.000 ευρώ στο καθένα.

Ο Μ. Μπαλαούρας κατά την διάρκεια της τελετής βράβευσής του, επισήμανε ότι βούληση της κυβέρνησης και η δική του προσωπικά είναι όχι μόνο η συνέχιση της λειτουργίας του υγειονομικών μονάδων της Ηλείας, αλλά και η συνεχής αναβάθμισή τους, βγάζοντας τους από την απαξίωσή που τις είχαν ρίξει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ταυτόχρονα κάνοντας τες τέτοιες που θα ανταποκρίνονται στο αίσθημα εμπιστοσύνης στο δημόσιο σύστημα Υγείας.

Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Χουζούρης ευχαρίστησε και τη Κοινωφελή Εταιρεία ΑΙΓΕΑΣ,κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην συμβολή του του Μάκη Μπαλαούρα για την ιδέα και υλοποίηση της δωρεάς των μηχανημάτων προς το Νοσοκομείο, τα οποία είναι αρκετά σημαντικά για την στήριξη του ιατρικού έργου της Νοσηλευτικής Μονάδας και τόνισε ότι «Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μπορέσει το νοσοκομείο Κρεστένων να συνεχίσει να υφίσταται και να παρέχει αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας. Είναι ένα νοσοκομείο που έχει αξιολογηθεί από τον κόσμο και πρέπει να το στηρίξετε κύριε Βουλευτά. Επίσης πρέπει να προσπαθήσουμε να για να έχουμε ένα νοσοκομείο δυνατό που να μπορεί να εξυπηρετεί την Νότια Ηλεία».

Οι παριστάμενοι διοίκηση, γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι ευχαρίστησαν με ένα συμβολικό δώρο τον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα για την πρωτοβουλία του για χορηγία σε μηχανήματα, μεγάλου χρηματικού ύψους, στο Νοσοκομείο Κρεστένων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος