FOLLOW US: facebook twitter

Με Banda Morena και Ρουά Ματ συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ηλεία

Ημερομηνία: 22-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Συνεχίζοντας το μουσικό ταξίδι,  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει μία ακόμη εκδήλωση σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 και ώρα 21.30,στην πλατεία της Ανδραβίδας. Το συγκρότημα BANDAMORENA, παρουσιάζει  ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα που κινείται σε ποικίλα μουσικά είδη. Η μπάντα που με τις προηγούμενες εμφανίσεις της ξεσήκωσε τους θεατές, έρχεται να προσφέρει μοναδικές μουσικές στιγμές και στους κατοίκους τους Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Το βράδυ της Πέμπτης, σε αυτό τον  μουσικό χορό θα χορέψουν και οι κάτοικοι της Φιγαλείας με ενορχηστρωτές τα μέλη της μπάντας των ΡΟΥΑ ΜΑΤ. Μια συνταγή «δοκιμασμένη» που ικανοποιεί κάθε απαιτητικό μουσικό γούστο και αφήνει πάντα  μια μοναδική μουσική γεύση.

Παράλληλα με την ψυχαγωγία του κοινού η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καλλιεργεί μια ατμόσφαιρα γιορτής και κεφιού που λειτουργεί υποστηρικτικά για τις τοπικές οικονομίες. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις παρέχονται δωρεάν και διεξάγονται σε σημεία που γειτνιάζουν με καταστήματα εστίασης και αναψυχής  απ’ όπου το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις, πάντα με την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊουCOVID19.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος