FOLLOW US: facebook twitter

Με Αντωνακόπουλο οι Χ. Καραντώνης και Β. Θεοδωρέλος με την παράταξη “Ανάσα”

Ημερομηνία: 28-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο και την δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ, συμπορεύονται δύο ακόμα υποψήφιοι, ο Καραντώνης Χαράλαμπος του Αποστόλου- Επιστημονικός Συνεργάτης Ε.Υ και ο Θεοδωρέλος Βασίλειος –Παναγιώτης του Ιωάννη, Ψυκτικός.

Οι δύο νέοι υποψήφιοι σε δηλώσεις τους τόνισαν τα εξής:

Καραντώνης Χαράλαμπος

Στα πλαίσια της κοινής ΛΟΓΙΚΗΣ, καταθέτουμε ΤΟΛΜΗΡΕΣ αλλά ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, για την Αναπτυξιακή επανεκκίνηση του Δήμου μας.

Αναβάθμιση του Μουσείου, ολοκλήρωση του Πλανηταρίου, επαναπλημμυρισμός πρώην λίμνης Μουριάς, αυτοκινητοδρόμιο δίπλα στην λίμνη, Λαογραφικό Μουσείο μαύρης σταφίδας είναι προτάσεις ώριμες και σηματοδοτούν μια νέα φυσιογνωμία του Δήμου μας.

Παράλληλα η καθημερινότητα απαιτεί βελτίωση των υποδομών.

Θεοδωρέλος Βασίλειος –Παναγιώτης

Η γενιά των νέων πολιτών βιώνει την μεγάλη Ανασφάλεια της ανεργίας.

Δυστυχώς η επένδυση στην γνώση μέσω σπουδών,δεν βρίσκει ανταπόκριση στην περιοχή μας.Λείπουν οι επενδύσεις στον Τουριστικό και Αγροτικό Τομέα.Χρειαζόμαστε μια νέα Δημοτική Αρχή, που θα δώσει προτεραιότητα στην στήριξη της πραγματικής οικονομίας στην περιοχή.Η λειτουργία Γραφείου Αγροτικού Τομεα, απαρτιζόμενο από νέους αγρότες και επιστήμονες του Αγροτικού Τομέα,είναι απαραίτητη προυπόθεση.Η λειτουργία επιτροπής Τουρισμού όπως προβλέπει και ο νόμος Κλεισθένης είναι καθοριστικής σημασίας για τα σωστά βήματα στον Τουρισμό.

Η λειτουργία Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Πύργο,θα αποτελέσει κυψέλη παραγωγής γνώσης και ενσωμάτωσης στην παραγωγή.

Χρειαζόμαστε μια σύγχρονη Δημοτική Αρχή,με νέες ιδέες και νέες πρακτικές.Ο παλαιοκομματισμός αρκετά έχει ταλαιπωρήσει την περιοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος