FOLLOW US: facebook twitter

Με αισιοδοξία η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ημερομηνία: 13-09-2022 | Συντάκτης:

Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, παρουσία του Δημάρχου και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Στα περισσότερα σχολεία ο Αγιασμός τελέστηκε στις 8:30 το πρωί. Στο Δημοτικό Σχολείο της έδρας του Δήμου αλλά και στο Νηπιαγωγείο Αρχαίας Ολυμπίας (στις 9πμ) παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Φώτης Κωσταριάς. Απευθυνόμενος προς τους μαθητές, ο κ. Γεωργιόπουλος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, ζητώντας από τα παιδιά να δείξουν ενδιαφέρον για τα μαθήματά τους γιατί η γνώση οδηγεί στην επιτυχία και την πρόοδο στη ζωή του ανθρώπου.

Ο κ. Γεωργιόπουλος παραβρέθηκε και στον Αγιασμό στο Γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας, μαζί με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργακόπουλο και τον   Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σωτήρη Παπαηλιού, ο οποίος έδωσε το «παρών» στις αντίστοιχες τελετές στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Πελοπίου.

Σε άλλες σχολικές μονάδες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας παραβρέθηκαν στις τελετές Αγισμού: Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Φλέσσας στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Πελοπίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Αρβανίτης στα σχολεία της Κοινότητας Δίβρης, η Πρόεδρος της ΚΕΔΑΟ κα Ρόη Αντωνοπούλου στα σχολεία της Κοινότητας Βασιλακίου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αλεξανδρόπουλος στα σχολεία της Κοινότητας Λάλα και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λύσανδρος Παναγόπουλος στα σχολεία του οικισμού Πανόπουλου της Κοινότητας Αντρωνίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος