FOLLOW US: facebook twitter

Με αγάπη για το τραγούδι και με ψυχή βαθιά…: Συναυλία της Κατερίνας Ντίνου απόψε στην πλατεία Αγ. Ιωάννη Πύργου

Ημερομηνία: 19-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η μοναδική ερμηνεύτρια και στιχουργός Κατερίνα Ντίνου, θα μας ταξιδέψει στη διαχρονική ελληνική δισκογραφία τραγουδώντας τα πάθη των Ελλήνων, μέσα από τις αθάνατες συνθέσεις των εμβληματικών Ελλήνων συνθετών, σε μια live εμφάνισή της απόψε το βράδυ στις 10, στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στον Πύργο.

Με αγάπη για το τραγούδι και ψυχή βαθιά, η Κατερίνα Ντίνου θα ερμηνεύσει τραγούδια και από την πορεία που έχει διαγράψει στην Ελληνική Μουσική Σκηνή, αλλά και θα μας τραγουδήσει με την κιθάρα της ζωντανά. Θα ακούσουμε το νέο της τραγούδι, το τρίτο συνεχόμενο του επερχόμενου δίσκου της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τον Μετρονόμο. Μετά την «Επιθυμία» και το «Τραγούδια μόνο λαϊκά» σε στίχους Δημήτρη Λέντζου και μουσική Βαγγέλη Μαχαίρα, έρχεται το «Κάθε Σαββάτο» που υπογράφουν οι ίδιοι δημιουργοί, όπως και τα τραγούδια ολόκληρου του άλμπουμ.

Έν ας κύκλος τραγουδιών με σύγχρονα λαϊκά τραγούδια γραμμένα για τη φωνή της Κατερίνας Ντίνου. Τραγούδια σημερινά ακουμπώντας πάντα στο καλό ελληνικό τραγούδι, που η ερμηνεύτρια χρόνια τώρα στηρίζει και υπηρετεί στη δισκογραφία της και στις μουσικές παραστάσεις της. Μουσικός η ίδια, πάντα με την κιθάρα της.

Η γνωστή ερμηνεύτρια να σημειώσουμε ότι έχει το δικό της κοινό στην Ηλεία καθώς πέρυσι ειχε δώσει ξανά συναυλία στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη σοτ πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Πύργου και της Τ.Κ Αγίου Ιωάννη.

Στο πιάνο  θα την συνοδέψει ο Ανδρέας Βουδούρης.

Μόνο καθιστοί ..χωρίς φαγητό ..Πληροφορίες-κρατήσεις 6980080807.. Γιάννης Καλόφωνος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος