FOLLOW US: facebook twitter

Επεισόδια στη Ν. Σμύρνη: «Με άφησαν επτά μήνες άδικα στη φυλακή» λέει ο Ινδιάνος

Ημερομηνία: 02-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του έπειτα από επτά μήνες έκανε ο 30χρονος που έγινε γνωστός με το προσωνύμιο «Ινδιάνος» και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικού.


Ο νεαρός μίλησε στο documentonews.gr για την τρομακτική περιπέτεια που βιώνει, καθώς παραμένει κατηγορούμενος για σοβαρά αδικήματα, μετά τον τραυματισμό αστυνομικού τον Μάρτη του 2021 στη διάρκεια επεισοδίων στη Ν. Σμύρνη, ενώ προφυλακίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία.

Χτες έγινε γνωστό ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκισή του.

Ο νεαρός αρνείται κατηγορηματικά την όποια εμπλοκή του και περιγράφει τα όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής «Η ζωή μου ήταν δουλειά σπίτι και καμία μπάλα, μπάσκετ. Δεν ασχολιόμουν ούτε με πορείες, ούτε τίποτα. Γήπεδο μια φορά είχα πάει πριν κάποια χρόνια. Εκείνη τη μέρα είχα πάει στη δουλειά και όταν σχόλασα με περίμεναν αστυνομικοί έξω από το κτίριο. Με είχαν ειδοποιήσει ότι κάποιοι με ζήτησαν αλλά δεν ήξερα ποιοι.  Μόλις βγήκα έξω με ρώτησαν πως με λένε, τους είπα το όνομά μου και μου είπαν έλα μέσα. Μου φόρεσαν χειροπέδες χωρίς να μου πουν καν γιατί με συλλαμβάνουν. Τους ρώτησα και δεν μου απαντούσαν. Με πήγαν στη ΓΑΔΑ κι εκεί μου τα είπαν όλα. Ότι ήμουν στη Ν. Σμύρνη. Εγώ στη Ν. Σμύρνη; Τι δουλειά έχω εκεί; Δεν έχω καμία σχέση. Μόλις το άκουσα αυτό τρελάθηκα».

Καταγγέλλει, μάλιστα, ότι «μόλις πήγα στη ΓΑΔΑ με είδαν  και έβαλαν τα γέλια. Τους ρώτησα γιατί και μου είπαν ‘Εσύ είσαι ο Ινδιάνος που λένε; Δεν είσαι εσύ, έχουν κάνει λάθος και γι’ αυτό γελάμε».

«Εγώ μέχρι τότε πίστευα ότι θα καταλάβουν το λάθος τους και σε κανένα δίωρο θα φύγω. Τελικά πέρασαν επτά μήνες. Επτά μήνες στη φυλακή άδικα. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε και τι μπορεί να σκέφτηκαν αλήθεια. Άκουσαν τον γαμπρό μου; Ήθελαν απλά να βάλουν μέσα κάποιον. Πίστευα ότι θα βγω αλλά πέρασαν τόσοι μήνες. Δεν το πίστευα. Πιάνουν όποιον να ναι, για να πουν απλά ότι έκαναν τη δουλειά τους, και είναι άδικο» υπογραμμίζει.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος