FOLLOW US: facebook twitter

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο!!: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού για τον ξαφνικό χαμό ενός ζευγαριού σε τροχαίο

Ημερομηνία: 27-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα
-Νεκροί είναι ο Αθανάσιος και η Χριστίνα Καρούσου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού από τον ξαφνικό θάνατο  σε τροχαίο ατύχημα ενός ζευγαριού ανήμερα του Αγίου Δημητρίου.  Νεκροί είναι ο Αθανάσιος Καρούσος 69 ετών και η σύζυγός του Χριστίνα Καρουσου, 57 ετών που κατοικούσαν με την οικογένειά τους στο  Βαρθολομιό. Το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί στην επαρχιακή οδό  απο Βαρθολομιό προς Δήμητρα, περίπου στο 1ο χλμ κοντά στις γραμμές του τρένου.

Το άτυχο ζευγάρι που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 69χρονος με συνοδηγό την σύζυγό του , κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο, με κατεύθυνση από το Βαρθολομιό προς την Δήμητρα, συγκρούστηκε μετωπικά  με ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση με οδηγό έναν 23χρονο νεαρό.  Ήταν δε τόσο σφοδρή η σύγκρουση, ώστε η 57χρονη Χριστίνα Καρούσου εκτινάχθηκε αρκετά μέτρα μακριά. Ο  τραυματισμός και των δύο ήταν θανάσιμος και παρότι  διεκομίσθηκαν αμέσως στο Κ.Υ Γαστούνης, εκεί οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν μόνο τον θάνατό τους. Μάλιστα όπως είπε  νοσηλεύτρια που είχε εκείνη την ώρα υπηρεσία και οι δυο μεταφέρθηκαν νεκροί στο Κέντρο Υγείας και δεν μπόρεσαν να τους παράσχουν καμία βοήθεια.  Ο νεαρός οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.  Η τροχαία και οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Τα μαύρα μαντάτα έφτασαν γρήγορα στο Βαρθολομιό και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το ζευγάρι που ήταν πολύ αγαπητό στην περιοχή, είχε ένα τόσο τραγικό και ξαφνικό τέλος, μέσα σε λίγη ώρα, πολύ κοντά στο σπίτι τους.  Ο Θανάσης εργαζόταν παλαιότερα ως επιπλοποιός στην Αθήνα αλλά είχε επιστρέψει στο Βαρθολομιό όπου έμεναν μόνιμα πλέον με την γυναίκα του και συνέχιζε να ασχολείται περιστασιακά με το ίδιο επάγγελμα.  Το ζευγάρι έχει  ένα αγόρι, τον Λευτέρη  και ένα κορίτσι την Κατερίνα που ζουν στην Αθήνα και από χθες βρίσκονται εδώ, δυο παιδιά που δεν μπορούν να πιστέψουν  το κακό που συνέβη  και να συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν και τους δυό γονείς του με τέτοιο τραγικό τρόπο!

Ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και η μοίρα τους επιφύλαξε ένα κοινό τέλος!  Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο, όσο οδυνηρό και να είναι αυτό για εκείνους που μένουν πίσω. Η κηδεία του άτυχου ζευγαριού θα γίνει σήμερα, στις 3 το μεσημέρι στον Άγιο Ιωάννη Βαρθολομιού. Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Θανάση και της Χριστίνας Καρούσου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος