FOLLOW US: facebook twitter

Μαζί με τον Κώστα Νικολούτσο ο Νίκος Γιαννόπουλος

Ημερομηνία: 14-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ο Γιαννόπουλος Νίκος γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1973 στον Πύργο Ηλείας. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Πύργου.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας με ειδίκευση στην Κλασσική Φιλολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Λάτση. Είναι επίσης γνώστης της Αγγλικής γλώσσας. Υπήρξε μέλος του Φιλολογικού συνδέσμου Παρνασσός και του σωματείου Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά.

Από το 1999, μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον Πύργο στην ιδιωτική εκπαίδευση ως φροντιστής. Αρχικά εργάστηκε σε φροντιστήρια Μ.Ε. μέχρι το 2006 που δημιούργησε το Θεωρητικό Σπουδαστήριο- Ιδιαίτερα Μαθήματα, στο οποίο εργάζεται ως σήμερα και παράλληλα διευθύνει. Το 2016 υπήρξε ένα από τα μέλη της Πανηλειακής κίνησης Πυρσός, μιας ομάδας καταξιωμένων ανθρώπων που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού και μια από τις ιστορικότητες σε όλη την Ελλάδα, ο Πανηλειακός, να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να «μπει» ξανά στο γήπεδο. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια ως μόνιμος συνεργάτης αρθρογραφεί στην Εφημερίδα Πατρίς καθώς και στο patrisnews, δημοσιεύοντας άρθρα και επιφυλλίδες, που αποτελούν το απόσταγμα της δουλειάς του στο μάθημα της «Έκφρασης- Έκθεσης», το οποίο αγαπά ιδιαίτερα.

Εκτός από την αγάπη του για την εκπαίδευση και τον αθλητισμό, αγαπά και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την πόλη του, τον Πύργο, γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά. Η ανιδιοτέλεια, ο σεβασμός και η πολιτική οξυδέρκεια που τον χαρακτηρίζουν είναι ιδανικά προσόντα και εφόδια για να υπηρετήσει και να προσφέρει στην πόλη του.

Είναι παντρεμένος με τη Φιλόλογο Σόνια Θεοδωροπούλου και έχουν ένα γιο 13 ετών το Διονύση, μαθητή Α΄ Γυμνασίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος