FOLLOW US: facebook twitter

Μαζί για τον τόπο μας και την ανάπτυξη του!..

Ημερομηνία: 22-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Ο Λευτέρης Βαρουξής στον τόπο της καταγωγής του μίλησε σε οικείο και φιλόξενο περιβάλλον

*Τι είπε με τους συμπατριώτες του στο Δούκα- Οι συναντήσεις του σε Λάλα- Κούμανι και Φολόη

Σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον υποδέχθηκαν τον Λευτέρη Βαρουξή οι κάτοικοι στον τόπο καταγωγής του με τον οποίο τον συνδέουν ισχυροί φιλικοί και συναισθηματικοί δεσμοί.

Το πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ., είχε έτσι την ευκαιρία στο πανέμορφο Δούκα αλλά και στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Λάλα, Φολόη και Κούμανι να συνομιλήσει μαζί τους με έναν ξεχωριστό και οικείο τρόπο για τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και για τη δική του απόφαση να έχει ενεργό συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.

Έγινε έτσι ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την εικόνα των κοινοτήτων και της αγροτοκτηνοτροφίας μετά τις μεγάλες πυρκαγιές, καθώς και για την πορεία του μέτρου των αποζημιώσεων και ακόμη για θέματα που αφορούν στην αγροτική οδοποιία, τις υποδομές γενικότερα, την περιβαλλοντική προστασία και την προσέλκυση επισκεπτών στο ευρύτερο οροπέδιο της Φολόης.

Ο Λευτέρης Βαρουξής έδειξε έντονο ενδιαφέρον όπως έχει κάνει εμπράκτως και στο παρελθόν με παρεμβάσεις αναπτυξιακής προοπτικής, και στις συναντήσεις του κατέθεσε και τις δικές του προτάσεις που μεταξύ άλλων στοχεύουν στην παροχή κινήτρων για την παραμονή των νέων και τη δραστηριοποίησή τους στον τόπο μας.

Οι κάτοικοι από την πλευρά τους, αναγνώρισαν στο πρόσωπό του ένα δικό τους παιδί και έναν νέο άνθρωπο που δεν αγαπά μόνο της περιοχή τους, αλλά έχει όλη τη διάθεση να εργαστεί και να συνεργαστεί μαζί τους για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Έτσι, ανανέωσαν το επόμενο ραντεβού τους και για το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ η επικοινωνία τους θα είναι διαρκής για οποιοδήποτε ζήτημα απασχολεί τις περιοχές αυτές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος