FOLLOW US: facebook twitter

«Μαζί είμαστε πιο δυνατοί»: Το Σάββατο 3/4 στην εκπομπή Open your mind συζήτηση για τον Αυτισμό, την Αναπηρία και την Συλλογικότητα

Ημερομηνία: 01-04-2021 | Συντάκτης:
-Συμμετέχει από την Ηλεία η πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ “ΗΛΙΣ”

Με σύνθημα “Μαζί… είμαστε πιο δυνατοί», το προσεχές Σάββατο 3/4, στις 7:00μμ, θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα   εκπομπή, μια  συνάντηση φίλων, μια . συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τον Αυτισμό και την Αναπηρια, για τη Συλλογικότητα και τη Δημιουργία ενός ισχυρού γονεϊκού κινήματος, που θα μεταδοθεί live από την επίσημη σελίδα του Nevronas.

Στην συζήτηση συμμετέχει από την Ηλεία, η  Αγαθή Ρηγοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ “ΗΛΙΣ” (Πύργος, Ηλείας), ο Βαγγέλης Καρατζάς εκπρόσωπος της ΑΜΚΕ ΑΝΗΚΩ και ο Λαζαρος Σαραφίδης, Ακτιβιστής για τα Δικαιώματα των παιδιών της Ειδικής Αγωγής, θα είναι καλεσμένοι της Ειρήνης Συνανίδου, αρθρογράφος της στήλης Autism Stories.

Θα μιλήσουν για το πόσο μπορεί να ισχυροποιηθεί η δύναμη των Σωματείων Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων αν συσπειρωθούν πανελλαδικά και ενώσουν τις φωνές τους μπροστά στον κοινό στόχο.

Όπως αναφέρουν “Δεν γνωριζόμασταν… Γίναμε φίλοι και συνεργάτες. Ελάτε στην παρέα μας. Να γίνουμε πολλοί… να τους αναγκάσουμε να μας ακούσουν. Γιατί «Μαζί… είμαστε πιο δυνατοί»!

Συντονίζει ο Νίκος Παγίδας.

Σάββατο 3/4, στις 7:00μμ στην εκπομπή Open your Mind!

Η εκπομπή θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom στην επίσημη σελίδα του nevronas.gr στο facebook.

Στη τεχνική υποστήριξη η Ελισάβετ Λάτσιου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος