Η Δόξα Ν. Μανωλάδας πραγματοποίησε μια πολύ καλή μεταγραφή. Έκανε δικό της τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Τρυφωνόπουλο, που την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Λάκη Αθανασόπουλου (νυν προπονητή της Δόξας) στον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου.
Ο Τρυφωνόπουλος, που είναι ταχύτατος και με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ήταν βασικότατος με 23 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Θύελλα Πύργου, στον Πήγασο Πρασίνου και στο Ν. Ατρόμητο Λαστεΐκων, απ’ όπου ξεκίνησε να παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα της Ηλείας, σε ηλικία 14 ετών.
Μια πολύ καλή μεταγραφή για τους «μαυραετούς» με έναν ταλαντούχο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, που δημιουργεί και σκοράρει.
Η Δόξα πλέον έχει ρίξει το βάρος στην πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας, όπου θα υποδεχτεί την Κυριακή 20/9 τον Αίαντα στο «Β. Μουρκιώτης» (ώρα 5μ.μ.).
Κώστας Πλιάγκος