FOLLOW US: facebook twitter

Μαύρη χήρα έτοιμη για όλα!

Ημερομηνία: 09-05-2016 | Συντάκτης:

tsai-me-lemoni

 Από τη στήλη “Τσάι με λεμόνι”

-Πού  είσαι ρε Μαριγούλα, χαθήκαμε τόσο καιρό, κοιμηθήκαμε με δυο μνημόνια, ξυπνήσαμε με… τέσσερα κι εσύ μου φαίνεται ότι επιπλέον θα μείνεις στο τέλος απλώς… χήρα χωρίς σύνταξη! Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά να δω τώρα, θα κρύβεις την… ηλικία σου σαν την Ζωζώκα  ή θα την διατυμπανίζεις για να μην μείνεις άφραγκη;

– Αμ, δεν κατάλαβες φιλενάδα, εγώ κοιμήθηκα χήρα αλλά ξύπνησα… μαύρη χήρα και είμαι έτοιμη να ζωστώ με εκρηκτικά και να κάνω θριαμβευτική είσοδο την ώρα της ψηφοφορίας! Έχω ήδη προσλάβει… λογιστή και δικηγόρο να μου ερμηνεύσει την διάταξη με τα όρια ηλικίας και να μου αναλύσει το φορολογικό και το ασφαλιστικό, γιατί όπως κατάλαβες από μόνος σου τι να ερμηνεύσεις πια; Στα τυφλά πάμε Ασημούλα μου, το μόνο που ξέρω είναι ότι ενώ μέχρι πρότινος… συχώραγα το συγχωρεμένο τώρα θα λέω… παναθεμά τονε που πέθανε πριν συμπληρώσει τα συντάξιμα, θέε μου συγχώρα με κιόλας!

– Μην κολάζεσαι Μαριγούλα, όπου  να΄ναι όπως λέει ο Αλέξης,  θα’ ρθει και η… ανάπτυξη!

–   Οπωσδήποτε! Τώρα… ησύχασα! Είμαι πλέον σίγουρη ότι αυτό το παιδί παίρνει… ληγμένα, δεν εξηγείται αλλιώς! Έλα μου όμως που εμείς στο τέλος δεν θα’ χουμε να πάρουμε ούτε ένα ηρεμιστικό να έρθουμε στα ίσα μας! Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αλλάξει το λογότυπό του και να βάλει ένα… μαχαίρι δίπλα για να ξέρουμε και τι αντιπροσωπεύει πια. Δεν είδες και η ΝΔ γι αυτό κατάργησε όταν είδα τα σκούρα τον… πυρσό, γιατί δεν βλέπαμε πλέον την… τύφλα μας με το μνημόνιο και την… ανάπτυξη που είχε από τότε που δρομολογήθηκε!

– Πάντως δεν μπορείς να πεις, στην Βουλή δεν πέρασαν… αναίμακτα τα νομοσχέδια χθες!

– Ναι, σιγά τα… αίματα! Φέρε μωρή τη σφουγγαρίστρα να τα μαζέψω! Και στα… γήπεδα φωνάζουνε φιλενάδα κι ας ξέρουνε ότι πολλοί αγώνες είναι… σικέ! Αλλά τώρα που μάθαμε και πάθαμε ανοσία, φέρτε μνημόνια, θέλω κι άλλα!!! Έτσι κι αλλιώς εκ του μη έχοντος τι να λάβεις πέρα από τη γνωστή… φράση με τον αριθμό… τρία! Εγώ πάντως όσο και να θέλουνε, μετανάστρια δεν γίνομαι!

–   Μα τι να σε κάνουνε εσένα παιδάκι μου στην Αμερική και στην Αυστραλία, χωρίς… 15 πτυχία και 10 μεταπτυχιακά που θα πας και μάλιστα σ’ αυτήν την ηλικία;

– Ναι, η ηλικία μου σε πείραξε, δεν είδες προχθές η Ερασμία η χήρα στην παράσταση στον Απόλλωνα που ξαφνικά ξύπνησε μέσα της η λίμπιντο και έγινε… μοιραία γυναίκα έτοιμη για όλα;

– Τι έπαιζε και η… λίμπιντο στο έργο, γιατί εγώ νόμιζα ότι ήτανε μονόλογος και δεν είδα άλλη… γυναίκα στη σκηνή!

–  Καλά παιδάκι μου, εσύ και το… σεξ έχετε τσακωθεί, οπότε που να καταλάβεις ποια είναι η λίμπιντο! Εδώ περίμενες εναγωνίως να εμφανιστεί ο Αργύρης ο «προικισμένος» από τη φύση για να του πάρεις… μέτρα παλιολιγουριάρα και τώρα κάνεις την κινέζα! Αμ σας ξέρω εσάς τις… σεμνές!

– Ντροπής πράγματα αυτά που λες Μαριγούλα, εγώ το στεφάνι μου δεν το πατάω ούτε καν στη σκέψη, εσύ που’ σαι χήρα, μπορείς να ορέγεσαι διάφορα!

– Είπαμε φιλενάδα, δεν θα με λες  χήρα, «μαύρη χήρα» θα είμαι στο εξής και θα το διατυμπανίζω! Για να φοβούνται μερικοί- μερικοί, γιατί για τις… διαγραφές, χεστήκανε κιόλας!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος