FOLLOW US: facebook twitter

Μαθητικός διαγωνισμός ανακύκλωσης σε γυμνάσια και Λύκεια της Ηλείας από την Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ημερομηνία: 17-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Μαθητικό διαγωνισμό ανακύκλωσης με τίτλο: «Ανακύκλωση-Αναδημιουργία- Αειφορία» κατά το σχολικό έτος 2018- 2019, διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, Τίτα Τερζή.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση των νέων στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης και η ανάδειξη των κλίσεων και δεξιοτήτων τους, στο πνεύμα πάντα της επίτευξης των σκοπών της εκπαίδευσης για την Αειφορία. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες των Δημοσίων και Ιδιωτικών Γυμνασίων, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ηλείας.

Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στον Διαγωνισμό είναι προαιρετική, χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο και θα υλοποιηθεί εκτός ωρολογίου προγράμματος, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων και κηδεμόνων τους.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέσουν από ένα έως τέσσερα έργα, και μπορεί να είναι ομαδικές ή ατομικές. Τα έργα τους θα αξιολογηθούν από ειδική τριμελή επιτροπή και όσα διακριθούν θα βραβευτούν σε ειδική τελετή.

Τα έργα τους οι συμμετέχοντες μπορούν να τα καταθέσουν στο  Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος