FOLLOW US: facebook twitter

Μαθητές από τον Πύργο τραγούδησαν τον Εθνικό ύμνο της Ινδίας και συγκίνησαν τον Μόντι!

Ημερομηνία: 30-12-2021 | Συντάκτης:

Ο Πρωθυπουργός της Ινδίας έκανε και σχετική ανάρτηση για την εκδήλωση και στο λογαριασμό του στο twitter


Την καταπληκτική ερμηνεία του εθνικού τραγουδιού της Ινδίας «Vande Mataram» από μαθητές του 2ου Δημοτικού Πύργου και του 1ο ΓΕΛ Πύργου παρουσίασε ιδιαίτερα συγκινημένος ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντα Μόντι στο ραδιοφωνικό του πρόγραμμα το Mann Ki Baat (Εσωτερικές Σκέψεις) που απευθύνεται στον Ινδικό λαό! Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός της Ινδίας έκανε και σχετική ανάρτηση για την εκδήλωση και στο λογαριασμό του στο twitter, την οποία έκανε retweet και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας γράφοντας: «Αυτή η ερμηνεία του Vande Mataram από μαθητές στην Ελλάδα θα σας κάνει πολύ χαρούμενους και περήφανους»!

Η εκδήλωση όπου οι μαθητές τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο της Ινδίας, είχε πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου στον Πύργο στους χώρους των γραφείων και των στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού VOX 103,3 στον Πύργο με αφορμή την εκπομπή “Παραμύθια στον Vox” που μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο. Την εκπομπή επιμελούνται οι καθηγήτριες Ζέτα Αδαμοπούλου και η Μαρία Μπίρμπα σε συνεργασία με μαθητές των προαναφερόμενων σχολείων όπου παρουσιάζουν παραμύθια από όλο τον κόσμο.

Οι δύο καθηγήτριες Μαρία Μπίρμπα και Ζέτα Αδαμοπούλου που επιμελήθηκαν την παραπάνω εκπομπή ευχαρίστησαν από καρδιάς τα παιδιά που πήραν μέρος και ήταν η ψυχή αυτής της τόσο σπουδαίας δραστηριότητας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν όχι μόνο τη συγκίνηση αλλά και τα συναισθήματά μας…»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος