FOLLOW US: facebook twitter

Απαντητική επιστολή Α. Μαρίνου σε Δ. Γεωργόπουλο: «Είμαστε δίπλα στους δημότες μας από την πρώτη μέρα της κρίσης»

Ημερομηνία: 01-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

«Ο Δήμος Πηνειού από την πρώτη μέρα της κρίσης ήταν δίπλα στους πολίτες του με συνεχείς και καίριες παρεμβάσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή ώστε να μετριαστούν οι συνέπειες στην τοπική οικονομία και να εξασφαλιστούν πόροι απαραίτητοι και αναγκαίοι για  να ανταποκριθεί ο Δήμος στην  κατεπείγουσα αυτή περίσταση», αναφέρει μεταξύ άλλων στην απαντητική του επιστολή προς τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Διονύσιο Γεωργόπουλο ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος.

Επιπροσθέτως στην επιστολή του ο δήμαρχος Πηνειού τονίζει  μεταξύ ότι :

«Αγαπητέ μου κ. Γεωργόπουλε εκτιμώ το όψιμο ενδιαφέρον σας για την αντιμετώπιση της κρίσης του COVID- 19, θα περίμενα από την πλευρά σας να καταθέσετε ουσιαστικές προτάσεις και να μπορέσουμε να βρούμε ένα κοινό βηματισμό όπως επιτάσσουν οι συνθήκες προς όφελος των συμπολιτών μας. Έτσι πειθαρχώντας στις αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης και υπακούοντας στην άποψη των ειδικών, λειτουργήσαμε με ευελιξία και γνήσιο ενδιαφέρον όπως ακριβώς αρμόζει σε μια υπεύθυνη Δημοτική Αρχή.”

Ο κ. Μαρίνος σημειώνει ακόμα ότι είναι γνωστή η προσήλωσή του στην δημοκρατική λειτουργία του Δ.Σ και η ευαισθησία του σε θέματα υγείας και ότι επειδή ο κ. Γεωργόπουλος διαθέτει το 1/3 του εκλογικού σώματος μπορεί να ζητήσει από τον πρόεδρο του ΔΣ την έκτακτη σύγκλησή του.

“Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι χτες Δευτέρα το απόγευμα συνεδρίασε για μια φορά ακόμη η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου μας και πήρε περαιτέρω αποφάσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Πολύ σύντομα θα καλέσω τους αρχηγούς  των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου για ενημέρωση σε θέματα που «τρέξαμε» και «τρέχουμε» τάχιστα, για να τύχουμε και της δικής σας επιβράβευσης για τις εύστοχες επιλογές μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος