FOLLOW US: facebook twitter

Μαρίνα Πρίφτη: «Πρωταθλήτρια σε όλα τα επίπεδα η Δόξα Ν. Μανολάδας»

Ημερομηνία: 19-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Αντιπρόεδρος της Δόξας Ν. Μανολάδας μίλησε στην «Πρωινή» για την απόφαση αποχώρησής της αλλά και τη φετινή πορεία της ομάδας

Η δυναμική Αντιπρόεδρος της Δόξας Ν.Μανολάδας, Μαρίνα Πρίφτη, κατά την κυριακάτικη τελευταία συγκέντρωση της ομάδας για φέτος, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τα διοικητικά των «αετών», για οικονομικούς λόγους κυρίως, αλλά και για επαγγελματικούς και οικογενειακούς, όπως τονίζει σήμερα στην «Πρωινή».

Η Μαρίνα Πρίφτη, μαζί με τον Πρόεδρο, Κώστα Μιχαλόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό, Αλέξανδρο Κανελλόπουλο, ήταν- ως επί το πλείστον- οι άνθρωποι που τα τελευταία χρόνια υπερέβαλαν εαυτούς, με οικονομικό κόστος και εις βάρος της οικογένειά τους, ώστε η Δόξα να συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Βέβαια, όπως ανέφερε η ίδια ενώπιον των υπολοίπων μελών της Διοίκησης, τον προπονητή Γιώργο Λαγό και τους ποδοσφαιριστές, θα προσπαθήσει να βοηθά όσο μπορεί την ομάδα εξωδιοικητικά.

Η Μαρίνα Πρίφτη τόνισε χθες στην «Πρωινή»: «Αποφάσισα να αποχωρήσω κυρίως για οικονομικούς λόγους, διότι είμαι στην ομάδα ο συνδετικός κρίκος για να μαζέψω το 60-70% του συνολικού μπάτζετ. Κακά τα ψέματα αυτή η Διοίκηση που υπάρχει, δεν μπορεί να καλύψει πάνω από το 30-40% του μπάτζετ, διότι πρακτικά δεν έχει αυτά τα έσοδα για να μπορέσει να προχωρήσει στην κάλυψη αυτών των εξόδων. Κι εγώ αυτό το 60-70% το μάζευα πόρτα-πόρτα από ανθρώπους που θέλουν να στηρίζουν την ομάδα, αλλά δεν έχω πλέον το χρόνο να συνεχίσω να το κάνω, λόγω της εργασίας μου αλλά και των οικογενειακών μου υποχρεώσεων. Οπότε, θα πρέπει να επιμεριστεί αυτό το ποσοστό και θα είμαι στη διάθεση της ομάδας αν γίνει αυτό. Αυτή τη στιγμή όμως αποχωρώ, διότι ξέρω ότι το μπάτζετ θα είναι και πάλι στην πλάτη τριών ανθρώπων. Δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό, είναι μεγάλη η ευθύνη. Ελπίζω και εύχομαι να δραστηριοποιηθούν κι άλλοι άνθρωποι του χωριού για την ομάδα. Δεν γίνεται να μην υπάρχει Δόξα. Είμαστε το πρώτο χωριό σε παραγωγικότητα σε όλη την Ηλεία και η Δόξα πρέπει πάντα να είναι ψηλά».

Όσο για το πώς κρίνει τη φετινή πορεία της ομάδας, εξέφρασε την ικανοποίησή της και παράλληλα τόνισε πως η ομάδα θα μπορούσε να πάρει είτε το Πρωτάθλημα είτε το Κύπελλο: «Η πορεία μας ήταν άψογη. Συνεργαστήκαμε όλοι μαζί πολύ καλά και στο τέλος θα μπορούσε να πάρουμε είτε το Πρωτάθλημα είτε το Κύπελλο, εφόσον είχαμε φτάσει τόσο κοντά και στους δύο τίτλους. Ο κορονοϊός δεν μας άφησε κι έτσι δεν θα το μάθουμε ποτέ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία μας κι εγώ τη Δόξα τη θεωρώ πρωταθλήτρια σε όλα τα επίπεδα…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος