FOLLOW US: facebook twitter

Μαριέττα Παιδικός Σταθμός: Κανονικά θα λειτουργεί από σήμερα πλην του τμήματος που έκλεισε προληπτικά

Ημερομηνία: 12-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Κανονικά θα επαναλειτουργεί από σήμερα ο Παιδικός Σταθμός ΜΑΡΙΕΤΤΑ στον Πύργο , πέραν του τμήματος που είχε κλείσει προληπτικά όταν παρουσιάστηκε ένα ασυμπτωματικό κρούσμα.. Ειδικότερα η Δ/ντρια κ. Ιωάννα Πανταζοπουλου απευθυνόμενη στους γονείς αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί μας γονείς

Σας ενημερώνουμε πως από την Πέμπτη 12/11/2020, το σχολείο μας θα λειτουργεί κανονικά εκτός από το τμήμα το οποίο προληπτικά και με πρωτοβουλία της διεύθυνσης θα μείνει κλειστό μέχρι και την Τρίτη 17 Νοέμβρη.

Ο χώρος του σχολείου μας έχει απολυμανθεί εσωτερικά και εξωτερικά και τα αποτελέσματα των τεστ για covid-19 είναι αρνητικά για όλο το προσωπικό του σχολείου μας .

Eπίσης να σας τονίσουμε πως δεν υπάρχει καμία αναφορά μέχρι σήμερα για κρούσμα στα υπόλοιπα παιδάκια του τμήματος στο οποίο υπήρξε το ασυμπτωματικό κρούσμα.

Σας παρακαλούμε θερμά να τηρείτε στο έπακρο τα μέτρα προστασίας για να είμαστε όλοι ασφαλείς!!!

Μην εκτίθεστε σε δραστηριότητες που μπορεί να αποβούν επικίνδυνες και βοηθείστε μας να συμβάλλουμε στην αποτροπή των κρουσμάτων!

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα του σχολείου 2621022215 και 6982065435 .

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, οι ώρες που όλοι περνάμε είναι δύσκολες και οφείλουμε και οφείλετε να ακολουθούμε πιστά διαδικασίες προστασίας και διαφάνειας σε ότι κάνουμε!!

Η Διευθύντρια

Ιωάννα Πανταζοπούλου”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος