FOLLOW US: facebook twitter

«Marietta»: Ένα ξεχωριστό διήμερο εκδηλώσεων – Το καταπληκτικό beach party στο “Banana” και η συγκλονιστική παράσταση «Ψάχνοντας μια βιταμίνη»

Ημερομηνία: 28-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα

Με δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις γεμάτες χαρά ,  χαμόγελα και καλοκαίρι το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής “Μarietta” γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς!

-Την Παρασκευή 21 Ιουνίου το beach bar BANANA στο Κατάκολο υποδέχθηκε τους πολλούς φίλους του “Marietta” και τα μικρά παιδάκια που με πολύ χαρά και ενθουσιασμό παρακολούθησαν μια μοναδική παράσταση Καραγκιόζη από τον μετρ του είδους κ. Στέφανο Παπαγεωργίου σε συνδυασμό με σκετσάκια που παρουσίασε η τάξη των αγγλικών της κ. Νάνσυς Μπάρκα.

Εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες (καπ κέικ, κουλουράκια, παραδοσιακά γλυκά, σαγκρίες, παγωτά) προσφέρθηκαν στους φιλοξενούμενους από την διευθύντρια του «Marietta” κ. Ιωάννα Πανταζοπούλου!

-Το Σάββατο 22 Ιουνίου στην αίθουσα «ΘΕΑΤΡΟ» του 1ου Γυμνασίου Πύργου παρουσιάστηκε από όλους τους μαθητές του σχολείου η εξαιρετική θεατρική παράσταση «ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ» !!! Το πρότζεκτ όλη της χρονιάς με θέμα την υγιεινή διατροφή παρουσιάστηκε μέσα από το υπέροχο θεατρικό που εκτελέστηκε από μικρούς και μεγάλους με άψογο ρυθμό, και πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις επαγγελματικής παιδικής παράστασης, καταχειροκροτήθηκε από το ενθουσιασμένο κοινό!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος