FOLLOW US: facebook twitter

Μαρία Πήττα/Τιτάνες: «Ο ρόλος μου πλέον είναι αυτός της διευθύντριας»

Ημερομηνία: 12-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Μαρία Πήττα σε διευκρινιστική δήλωσή της, σχετικά με την αποχώρησή της από την Ακαδημία Μπάσκετ Τιτάνες Πύργου, ανέφερε πως ο ρόλος της πλέον είναι αυτός της διευθύντριας: «Θα ήθελα να διευκρινήσω κάποια πράγματα σχετικά με την προηγούμενη ανακοίνωσή μου περί αποχώρησης. Αποχωρώ από τα προηγούμενα καθήκοντά μου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά όχι εντελώς από την ομάδα, καθώς όπως είχα γράψει θα είμαι πάντα δίπλα της. Ο ρόλος μου πλέον είναι αυτός της διευθύντριας. Η Ακαδημία συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία και το έργο της!

Χρέη τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο coach Γιώργος Λεβεντούρης, προπονητής Α΄ κατηγορίας! Στην προπονητική ομάδα συνεχίζουν όλοι οι προπονητές εκτός από τον παραιτηθέντα Κώστα Σκίπη, τον οποίο ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχειά του, ενώ παράλληλα γίνονται διεργασίες για την προσθήκη και άλλων έμπειρων προπονητών.

Παράλληλα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων παιδικού – εφηβικού καθώς και του αγωνιστικού μίνι! Θα θέλαμε να ενημερώσουμε επίσης πως όποιο παιδί θέλει να ενταχθεί στα αγωνιστικά τμήματα του παιδικού Α΄ κατηγορίας ΕΣΚΑΗ και εφηβικού Β΄ κατηγορίας ΕΣΚΑΗ,  μπορεί να γνωστοποιήσει την πρόθεσή του είτε με κάποιο μήνυμα είτε με κλήση στο 6981385853 (Μαρία Πήττα)».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος