FOLLOW US: facebook twitter

ΚΙΝΑΛ Ν.Ε. ΗΛΕΙΑΣ: Ανασυγκρότηση Νομαρχιακή Επιτροπής Ηλείας Πρόγραμμα Δράσης και Πανδημία.

Ημερομηνία: 23-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Συνεδρίασε στις 22/12/20 με τηλεδιάσκεψη η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής, μετά την ανασυγκρότηση της, για να συζητήσει το πρόγραμμα δράσης και να κάνει τον καταμερισμό των χρεώσεων στα μέλη της, ως εξής:

*1.Σάκης Γιατράς (Γραμματέας-Υγεία), 2.Βασίλης Μανδαράκης (Αναπληρωτής γραμματέας-Υγεία), 3.Κώστας Φάμελος (Οικονομικός), 4.Σωτήρης Κυπρούλης (Αγροτικά ), 5.Γιάννης Παναγούλης (Κοινωνική πολιτική ), 6.Αλέξανδρος Σταγγουράκης (Τουρισμός – Πολιτισμός), 7.Γιαννακόπουλος Πέτρος (Τοπική Αυτοδιοίκηση), 8.Μισέλ Αμπού Χάντμα (Επιστήμονες -Υποδομές), 9.Τάσος Καρνάρος (Μικρομεσαίοι), 10.Αντώνης Πετράκος (Συνταξιούχοι),11.Ανδρέας Σταματόπουλος (ΜΜΕ επικοινωνία), 12.Θοδωρής Συναδινός (Νεολαία-Τουρισμός), 13.Σταύρος Δανελιάν (Τοπ. Αυτοδιοίκηση-Υποδομές), 14.Βασίλης Μιχαλόπουλος (Εργατικά), 15.Κώστας Κριετσιώτης (Αθλητισμός), 16.Δημήτρης Ζαφειρόπουλος (Δημόσιο), 17.Διονυσία Καζάκου (ΑΜΕΑ-Κινήματα), 18.Δήμητρα Ζαφειροπούλου (Ισότητα-Κινήματα), 19.Νίκος Σοφιανόπουλος (Παιδεία).

*Η ΝΕ εκτιμά πως υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα με βαρύνουσα σημασία, για την Ηλεία, τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στον τρόπο ανάπτυξη της, αυτά είναι:
1.Ο δρόμος Πατρών-Πύργου, 2.Ο Υγειονομικός Χάρτης, 3.Το Λιμάνι Κατακώλου, 4.Το Αρδευτικό Αγροτικό Δίκτυο ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ, 5.Τα Απορρίμματα και ο ΧΥΤΥ.
Με αυτά η ΝΕ χρειάζεται να ασχοληθεί ιδιαίτερα και θα κάνει ότι δυνατόν χρειάζεται, ώστε να αναδειχτούν και να προωθηθούν προς όφελος των συμπολιτών.

*Την τηλεσυνεδρίαση απασχόλησε και η πανδημία, η οποία έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας, κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά, παγκόσμια και εδώ, διαμορφώνεται μια καινούργια πραγματικότητα, πολλά από αυτά που ξέραμε παίρνουν ή θα πάρουν άλλη μορφή.
Σήμερα, έχουμε περάσει ήδη στο δεύτερο κύμα, το πιο κρίσιμο, με ορατούς τους κινδύνους να χαθεί ο έλεγχος.
-Είναι χιλιάδες οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων έχουμε και στην Ηλεία.

*Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει σοβαρές ευθύνες, φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών και των απαιτήσεων.
Άφησε να έρπει ο εφησυχασμός, μετά το πρώτο κύμα, αντιμετώπισε την έξαρση με καθυστέρηση στην λήψη αναγκαίων μέτρων, με αμφισημίες και παλινωδίες.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία σύγχυσης στους πολίτες και χαλάρωση της προσοχής.

*Το Κίνημα Αλλαγής από την αρχή ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης, με αίσθηση ευθύνης και συνεννόησης στήριξε τα μέτρα, βοήθησε ουσιαστικά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του πρώτου κύματος της πανδημίας, πρότεινε συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις και αυτό θα συνεχίσει να το κάνει!

*Συμπολίτες,
βρισκόμαστε στο δραματικό σημείο που δίνουμε μάχη για την προστασία της ζωής της δικής μας, των δικών μας, των φίλων μας και των ευάλωτων συνανθρώπων μας.
-Το παρήγορο στις τραγικές στιγμές που ζούμε, είναι η ανακάλυψη με μια πρωτοφανή παγκόσμια συνεργασία, του εμβολίου.
Προσοχή όμως για να μπορέσει να αναχαιτίσει την πανδημία χρειάζεται να τηρήσουμε για καιρό ακόμη τα μέτρα προστασίας.

*Η Ν.Ε νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νομού αλλά και πανελλαδικά για την μάχη που δίνουν στην πρώτη γραμμή εναντίον του κορωνοϊού.
Τώρα είναι ώρα ΕΥΘΥΝΗΣ για όλους. Χρειάζεται να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας προτάσσοντας την Ενότητα και την Αλληλεγγύη.  Ανεξάρτητα και πέρα από τις σοβαρές ευθύνες η αδυναμίες της κυβέρνησης!

* Σας καλούμε όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη, υπεράσπισης της ζωής με ατομική και συλλογική ευθύνη, με κοινωνική υπευθυνότητα, να αυξήσουμε την ετοιμότητα και να εντείνουμε την επαγρύπνηση, τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας.

Σας ευχόμαστε καλές Γιορτές, ελπιδοφόρο και καλύτερο το 2021

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας                                     

Πύργος 23/12/20


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος