FOLLOW US: facebook twitter

Μάνα, μητέρα, μαμά!: Εκδήλωση αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας από το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου

Ημερομηνία: 14-05-2019 | Συντάκτης:

Υπέροχες μελωδίες, τραγούδια, ποιήματα και κείμενα, αφιερωμένα στη Μητέρα, περιελάμβανε η πολύ ζεστή εκδήλωση για την Γιορτή της Μητέρας, που πραγματοποίησε το Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου.

Μια εκδήλωση, που ξεκίνησε στο κατάμεστο από κόσμο χώρο του Λυκείου, με το χαιρετισμό της Εφόρου του τμήματος «Μητέρα και Παιδί» κ. Μάχης Μικελοπούλου. Η Ψυχίατρος Αφροδίτη Γιαπράκη, στην εξαιρετική της ομιλία αναφέρθηκε στο ρόλο τη σύγχρονης μητέρας, στη διαχείριση του άγχους των παιδιών στις πανελλήνιες εξετάσεις, ένα θέμα διαχρονικό και επίκαιρο ενώ ακολούθησαν υπέροχα τραγούδια από τη χορωδία του Λυκείου υπό τη διεύθυνση της μουσικού Κωστούλας Σακκά Κυρίτση. «Mamma son tanto felice…», «Αχ περιστέρι μου μη φεύγεις βιαστικό», «Μάνα ου αρχόντισσα», «Μητέρα» ήταν μόνο μερικά από τα μελωδικά τραγούδια που συντρόφευσαν την όμορφη εκδήλωση.

Την εκδήλωση, έκλεισε η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Κατερίνα Παρασκευοπούλου, που ευχήθηκε σε όλες τις μάνες αλλά και σε εκείνες που δεν γέννησαν αλλά έγιναν μάνες, χρόνια πολλά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος