FOLLOW US: facebook twitter

Μακρίσια-Ενιπέας 0-0: Ο Α.Ο.Μ. «μπλόκαρε» τον Ενιπέα

Ημερομηνία: 19-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μακρίσια και Ενιπέας έμειναν στο μηδέν (0-0), στο χθεσινό αγώνα που ολοκλήρωσε την 26η αγωνιστική της Α1 DEDALOS SECURITY. Μετά από αυτή την ισοπαλία η διαφορά του Ενιπέα από τον δεύτερο Ξενοφώντα μειώθηκε στους 5 βαθμούς, ενώ ο Α.Ο.Μ. έφτασε τους 39 κι έκανε ένα ακόμη βήμα για την απευθείας παραμονή.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις, με τον Α.Ο.Μ. να έχει κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία και τον Ενιπέα να δυσκολεύεται να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Στο α΄ ημίχρονο υπήρχε μόνο μία αξιόλογη φάση κι αυτή για τους γηπεδούχους. Στο 34΄ ένα καλό σουτ του Δημήτρη Πετρόπουλου, μπλόκαρε ο Κουρλός.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Ο Α.Ο.Μ. κράταγε σε απόσταση τους μέσους και  επιθετικούς του Ενιπέα και προσπαθούσε να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων ή στατικών φάσεων. Σε μία από αυτές, ο Πετρόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ανάγκασε τον Κουρλό να διώξει εντυπωσιακά.

Μετά το 70΄, ο Ενιπέας έγινε πιο πιεστικός και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ.  Στο 75′  ο Τριανταφύλλης πλάσαρε από κοντά, απέκρουσε ο Ζωμένος, η μπάλα έφτασε στον Μπατζακόπουλο, που πλάσαρε αλλά έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κουής, στη μεγαλύτερη φάση του αγώνα. Στο 85΄ ο Τσαντίλης, έβγαλε παράλληλη μπαλιά και ο Μάζης, δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι.

Μακρίσια: Ζωμένος, Μυλωνάς, Ρουμελιώτης (90΄+ Μπατζάκας), Διονυσόπουλος, Τσίτσος, Καρβουνιάρης, Ζαπάντης (60′ Μπαλαούρας-90+′ λ.τρ. Γιούρτας), Γαλάνης, Σταματελάτος, Πετρόπουλος (87′ Αντύπας), Κουής.

Ενιπέας: Κουρλός, Γκουβέρος, Δαλαβούρας (70′  Καλαντζής), Κωτσάκης, Κύτταρης, Δούλος, Τριανταφύλλης, Τσαντίλης, Μπατζακόπουλος (80΄ Μάζης), Αστερόπουλος (46′  Φερεκίδης), Στροφύλλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος