FOLLOW US: facebook twitter

Mάκης Μπαλαούρας: Το μέλλον είναι στα χέρια μας, το παρελθόν να μη επιτρέψουμε να ξανάρθει

Ημερομηνία: 20-06-2019 | Συντάκτης:

Στις προηγούμενες εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι εμείς, οι υποψήφιοι/ες βουλευτές του, έχοντας ήδη αναγκαστεί να υπογράψουμε μνημόνιο, ζητήσαμε την ψήφο του ελληνικού λαού, με τρεις υποσχέσεις:

-Πρώτον, ότι θα συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε σκληρά με τους δανειστές για να διασφαλίσουμε την προστασία των ευάλωτων στρωμάτων.

-Δεύτερον, ότι θα ανορθώσουμε το κοινωνικό κράτος, τη Δημόσια Υγεία, τη Δημόσια Παιδεία και την Κοινωνική Πολιτική, για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

-Και τρίτον, ότι σε αντίθεση με τους προηγούμενους, εμείς θα βγάλουμε την Ελλάδα από τα μνημόνια.

Ο ελληνικός λαός μας τίμησε με την ψήφο του κι εμείς εκπληρώσαμε και τις τρεις μας υποσχέσεις, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2018, επαναφέρουμε τα εργατικά δικαιώματα, με επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και αύξηση του κατώτατου μισθού.

Στις εκλογές της 6ης Ιουλίου, ζητάμε την ψήφο σας για να συνεχίσουμε και να εμβαθύνουμε ό,τι καλό κάναμε στη Δημόσια Υγεία, στην Παιδεία, στην Κοινωνική Πολιτική, στους Μισθούς και την Προστασία των Εργαζομένων, στις συνθήκες για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, στη μείωση της ανεργίας. Ζητάμε την ψήφο σας για να μειώσουμε κι άλλο την ανεργία, να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις οικονομικές συνθήκες για την πλειονότητα των πολιτών που την βγάζουν ακόμη δύσκολα.

Γιατί εμάς – κι εμένα προσωπικά, όπως καλά ξέρουν οι Ηλείοι, από την αρχή στρατεύτηκα στην βοήθεια για την επίλυση των προβλημάτων των συμπατριωτών μου και με όλους τους δημάρχους, με τους οποίους συναντηθήκαμε και συνεργαστήκαμε με επιτυχία για να λύσουμε προβλήματα με τις συντάξεις ΟΓΑ, τα κόκκινα πυρόπληκτα δάνεια, την πρόοδο των έργων υποδομής του Νομού μας – μας νοιάζει αυτό: η βελτίωση της ζωής για την πλειονότητα του ελληνικού λαού, η βελτίωση των συνθηκών για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που αποτελούν την καρδιά της ελληνικής οικονομίας.

Ο Ηλειακός λαός δε θα επιστρέψει την επαναφορά του κατεστημένου που κατέστρεψε, λεηλάτησε  και χρεοκόπησε τη χώρα και τους πολίτες της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος