FOLLOW US: facebook twitter

Μαγικοί ήχοι από τη Ζωή Τηγανούρια

Ημερομηνία: 01-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

tiganouria2

Το βράδυ του Σαββάτου στη Δεξαμενή Πύργου σε εκδήλωση αλληλεγγύης των ΑΝΕΛ παρουσία του Γιάννη Μοίρα

tiganouria3

Στη φιλόξενη πλατεία της Δεξαμενής, που έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει σημαντικές πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις, εμφανίστηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η διεθνούς φήμης σολίστ στο ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια.

tiganouria5

Ήταν μια εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Ν.Ε. Ηλείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καθώς μετά το πέρας της εκδήλωσης έγινε και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε πολίτες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Παρόντας στην εκδήλωση που χαιρέτησε μαζί με το συντονιστή των ΑΝΕΛ στο νομό Τάκη Τσιλιμίγκρα, ήταν ο Γραμματέας του κόμματος Γιάννης Μοίρας.

tiganouria8

Η Ζωή Τηγανούρια βρέθηκε στον Πύργο, ενώ είχε αναβληθεί η συναυλία της για χθες Κυριακή στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας στο Κατάκολο και μαζί με τον σύζυγό της που τη συνόδεψε στα κρουστά παρουσίασαν ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα που ξεκίνησε με παραδοσιακά ακούσματα και συνέχισε με μοναχικές μελωδίες και ήχους που μπορεί να προσφέρει το ακορντεόν όπως βαλς και τανγκό.

tiganouria6

Η ίδια προλογίζοντας είπε πως παρά την απουσία των περισσότερων μελών της ορχήστρας της, όπως δηλαδή θα παρουσιαζόταν στο Κατάκολο, με τη βοήθεια του κοινού και του συζύγου της φρόντισε να μην γίνει αισθητή αυτή η απουσία.

tiganouria4

Ο κ. Μοίρας τόνισε από την πλευρά του πως οι ΑΝΕΛ συνεχίζουν τις κοινωνικές τους δράσεις όχι μόνο στην  Ηλεία αλλά σε όλη την Ελλάδα για να βρίσκονται διαρκώς κοντά στην κοινωνία.

tiganouria1

Τέλος ο κ. Τσιλιμίγκρας μεταξύ άλλων εξήρε την καλλιτέχνιδα Ζωή Τηγανούρια και την προσφορά της στον πολιτισμό με διεθνή παρουσία. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού Ομίλου Ηλείων Παράδοσις.

tiganouria7


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος