FOLLOW US: facebook twitter

Μαγική νύχτα στο «Απόλλων» από το Ωδείο Ολύμπιον την Κυριακή 22/12 στις 8 το βράδυ

Ημερομηνία: 17-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
-Οι ερμηνευτές του μαζί με 50 αγνές παιδικές φωνές στοχεύουν να μας προετοιμάσουν για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων

Μία μαγική νύχτα  στο Θέατρο «Απόλλων», μας υπόσχεται το Ωδείο Ολύμπιον, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ. Οι σπουδαστές του θα αφηγηθούν  με σκοπό να μας μεταφέρουν στην ατμόσφαιρα εκείνης της Άγιας νύχτας. Θα ερμηνεύσουν στο βιολί, στο πιάνο στο σαξόφωνο, σόλο ή σε τρίο διασκευές γνωστών χριστουγεννιάτικων έργων. Πενήντα αγνές παιδικές φωνές στη χορωδία  θα  τραγουδήσουν  επίκαιρες μελωδίες προετοιμάζοντας τους παρευρισκομένους για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διασκευές των χριστουγεννιάτικων έργων, είτε για τα μουσικά σύνολα, είτε για την τρίφωνη χορωδία  έχουν συνθεθεί και ενορχηστρωθεί εκ νέου από την διευθύντρια του Ωδείου κ. Περσαινίτη Διονυσία, αποκλειστικά για αυτή τη συναυλία , ώστε να αποτελέσουν ένα ενιαίο σύνολο , που θα μας διηγηθεί με μελωδικό τρόπο την ιστορία των Χριστουγέννων.

Στη συναυλία συμμετέχουν αποκλειστικά οι σπουδαστές του ωδείου, χωρίς την ανάγκη παρουσίας των καθηγητών τους. Ακόμα και η τρίφωνη χορωδία θα είναι χωρίς διευθυντή πράγμα δύσκολο και εφικτό μόνο σε όσους κατέχουν πολύ καλά την τέχνη των ήχων. Η σωστή όμως δουλειά , μέσα από τους εμπειρότατους καθηγητές του ωδείου , οι περισσότεροι με διεθνή σολιστική καριέρα, επιτρέπει να πετυχαίνονται , υψηλού επιπέδου αποτελέσματα και πρωτοτυπίες. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος