FOLLOW US: facebook twitter

Μαγική μουσική βραδιά στο πάρκο ΣΠΚ με μεγάλα έργα του Ρομαντισμού από τους σπουδαστές του Ωδείου Ολύμπιον

Ημερομηνία: 05-07-2021 | Συντάκτης:

Από νότες και χρώματα, πλημμύρισε το πάρκο ΣΠΚ το βραδάκι της Παρασκευής, όπου οι σπουδαστές του Ωδείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, χάρισαν στο κοινό μια μαγική μουσική βραδιά, στην πρώτη διά ζώσης συναυλία της πόλης μας μετά την καραντίνα. Η Δ/ντρια του Ωδείου κ. Διονυσία Περσαινίτη ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με τόσο σεβασμό και αγάπη σε αυτήν την βραδιά και συνεχάρη τους σπουδαστές του ΟΛΥΜΠΙΟΝ για τις υπέροχες μουσικές στιγμές που χάρισαν στο κοινό, μεταξύ των οποίων πολλοί γονείς υπερήφανοι για τα καμάρια τους, φίλοι αλλά και άνθρωποι που αγαπούν την μουσική. Το Ωδείο Ολύμπιον διανύοντας μια ακόμα δύσκολη χρονιά,  σημείωσε τεράστια επιτυχία δίνοντας με άριστα, 4 πτυχία πιάνου και κιθάρας, καθώς και ένα δίπλωμα . Η πόλη του Πύργου έχει φοιτητές και αυτοί ανήκουν στη Μουσική.

Πτυχιούχοι και τελειόφοιτοι σπουδαστές του Ωδείου, όλοι τους εξαιρετικά ταλέντα παρουσίασαν ένα ρεσιτάλ για πιάνο και κιθάρα με τα μεγάλα ρομαντικά έργα των: Beethoven, Chopin, Rachmaninov, Debussy, Prokofiev, Piazzolla”. Εμφανίστηκαν  σε ατομικά ρεσιτάλ  οι σπουδαστές: Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, Χρυσούλα Μουραντίδη, Δημήτρης Αλεξόπουλος, Χρήστος Σιδηροκαστρίτης, Νίκος Νιάρχος, Μαγδαληνή Παπαθεωδροπούλου και Ρουμπίνη Ιβανόβα. Διδασκαλία Διονυσία Περσαινίτη πιάνο και Γιάννης Κακολύρης κιθάρα.  Αφηγήτριες της ξεχωριστής αυτής μουσικής βραδιάς, τρία δροσερά κορίτσια, η  Παρασκευοπούλου Βασιλική, Παπαγεωργίου Βασιλική και η Γεωργία Χαραλαμποπούλου που έδωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες για τα έργα των συνθετών που παρακολουθήσαμε εκτελεσμένα από τους σπουδαστές.

Το Ρεσιτάλ που είχε σαν τίτλο «Μεγάλα έργα του Ρομαντισμού», συνδιοργάνωσαν το Ωδείο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, το δήμος Πύργου και το ΔΟΠΠ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος