FOLLOW US: facebook twitter

Μάγεψαν με τις μελωδικές τους φωνές…

Ημερομηνία: 05-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

wdeio-amaliada

Εξαιρετική η παρουσία των σπουδαστών Φωνητικής  στην εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας

Εξαιρετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία των σπουδαστών του τμήματος Φωνητικής του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή τους που έγινε το Βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο.

wdeio-amaliada2

Οι σπουδαστές του τμήματος Φωνητικής του Ωδείου, πλαισίωσαν την εκδήλωση με τις υπέροχες μελωδικές τους φωνές, ερμηνεύοντας όμορφα και γνωστά τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών! Νέα παιδιά, με δίψα για τη μουσική, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και γέμισαν με γλυκές νότες την κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου της πόλης μας!

wdeio-amaliada4

Υπέροχες μελωδίες, βγαλμένες από την δική τους νεανική ψυχή… Φωνές μοναδικές, αισθαντικές και αξιέπαινες άφησαν έκπληκτο το παρευρισκόμενο κοινό, το οποίο καταχειροκρότησε με θερμό παλμό ξεχωριστά τον καθένα σπουδαστή/στρια του Ωδείου.

wdeio-amaliada6

Η προσπάθεια των σπουδαστών ανταμείφθηκε με το δυνατό χειροκρότημα του κοινού, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά αλλά και την καθηγήτριά τους Βασιλική Κεφάλα, η οποία επιμελήθηκε τη συναυλία και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλη αυτή την προσπάθεια! Ακόμη, συνόδευσε τα τραγούδια των σπουδαστών με το πιάνο, αποδεικνύοντας γι’ ακόμη μια φορά το πόσο άξια στέκεται δίπλα στα παιδιά και πόσο αξιέπαινη είναι η δουλειά που έχει κάνει! Αυτό άλλωστε διακρίνεται και από την επιτυχία με την οποία στέφθηκε η συναυλία αυτή!

wdeio-amaliada5

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Ο ΗΛΕΙΟΣ¨ κ. Αλέξανδρος Μανωλόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του Ωδείου την φετινή χρονιά, καθώς και της Φιλαρμονικής και ευχαρίστησε τους Δασκάλους του Ωδείου για την άψογη δουλειά τους.

wdeio-amaliada7

Παρευρέθησαν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Ήλιδας κ.Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Τζουλέκης, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Ο ΗΛΕΙΟΣ¨ κ. Αλέξανδρος Μανωλόπουλος, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ήλιδας κ. Παντελής Δούλος και πλήθος κόσμου. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε απονομή αναμνηστικών στους σπουδαστές και στην καθηγήτριά τους Βασιλική Κεφάλα για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση από τον Δήμαρχο (ο οποίος επιβράβευσε την όλη προσπάθεια του τμήματος της Φωνητικής) , τον Αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο του ¨ΗΛΕΙΟΥ¨.

wdeio-amaliada3

Οι σπουδαστές του Τμήματος Φωνητικής του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας, που ερμήνευσαν τα τραγούδια της συναυλίας, είναι οι εξής:

Βασιλική Βυθούλκα, Παναγιώτα Δούλου, Μαρία Ζαφειροπούλου, Μαύρα-Μαρία Θεοδωρακοπούλου, Άρης Κλωναρίδης, Ρόζα Μπασιάκου, Ελεάννα Παπαδοπούλου, Μελίνα Τεμπονέρα, Μαρία Τσάκωνα, Γιώργος Τσάκωνας.

Καθηγήτρια Φωνητικής: Βασιλική Κεφάλα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος