FOLLOW US: facebook twitter

Mad Clip: Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός του Audi – Το βίντεο που εξετάζουν οι αρχές

Ημερομηνία: 03-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Στην Τροχαία παρουσιάστηκε ο οδηγός του AUDI R8 που αναζητούσαν οι Αρχές, για να εξετάσουν τυχόν εμπλοκή του με το τροχαίο κατα το οποίο έχασε τη ζωή του ο Mad Clip. Τελικά δεν προέκυψε επαφή, ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας και αφέθηκε ελεύθερος.

Στο Α΄Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής παρουσιάστηκε ο Έλληνας οδηγός του δεξιοτίμονου σκούρου AUDI R8 με κίτρινες πινακίδες, που αναζητούσαν οι Αρχές, για να εξετάσουν τυχόν εμπλοκή του με το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε την ζωή του ο γνωστός τραγουδιστής της τραπ, Mad Clip.

ADVERTISING

Οι Αρχές είχαν εκδώσει ανακοίνωση που αναζητούσαν πληροφορίες για τον εντοπισμό του οδηγού, ώστε να εξεταστεί για τυχόν εμπλοκή του με το δυστύχημα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι γυρνούσε από διασκέδαση με την γυναίκα του, δεν γνώριζε τον τραγουδιστή και δεν είχε καμία εμπλοκή με το τροχαίο ούτε και υπήρξε επαφή μεταξύ των αυτοκινήτων.

Ειδικά ως προς το τελευταίο, τα όσα ισχυρίστηκε συνέπιπταν με αυτά που ήδη γνώριζε η Τροχαία, ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελέας για την κατάθεσή του και αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.

Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία με την προανάκριση να συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ αναμένεται να ζητηθεί και πραγματογνωμοσύνη. Αναφορικά με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ενδεχομένως να αναλυθεί και αυτό από την Τροχαία.

Υπενθυμίζεται πως το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα χθες, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα και στην περιοχή του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Το βίντεο που εξετάζουν οι αρχές

Αξίζει να σημειωθεί πως, τις τελευταίες ώρες, έχει κυκλοφορήσει και ένα βίντεο το οποίο φέρεται να είναι από το σημείο του δυστυχήματος λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από τη σφοδρότατη πρόσκρουση του οχήματος του Mad Clip.

Οι αρχές έχουν γνώση της ύπαρξής του, ήδη εξετάζεται η γνησιότητά του και την Παρασκευή αναμένεται να ασχοληθούν με το περιεχόμενό του. Στο βίντεο, φαίνεται η ταχύτητα που αναπτύσσουν τα αυτοκίνητα, ενώ, ένα εξ αυτών φέρει πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος, χαρακτηριστικό που είχε επισημάνει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία για το διερχόμενο Audi.

Πηγή: news247.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος