FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Παπουτσής: «Είμαστε ανταγωνιστικοί, προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Ημερομηνία: 21-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

 

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στον 2ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, ευρισκόμενος στην 1η θέση της βαθμολογίας και τώρα έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Αστέρα στην Αμαλιάδα, αύριο, Τετάρτη. Ο τεχνικός της ομάδας, ο εργατικός και φιλόδοξος, Μιχάλης Παπουτσής, μετά το παιχνίδι με την Δάφνη δήλωσε στην «Πρωινή» πως ο Ηλειακός είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, προχωρά παιχνίδι με παιχνίδι και θα δει στο τέλος που έχει φτάσει. Ο 45χρονος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή της σεζόν είχαμε πει να φτιάξουμε μια οργανωμένη ομάδα και να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι αυτό που μας αναλογεί. Τον στόχο της παραμονής τον έχουμε πετύχει ήδη σε μεγάλο βαθμό και από κει και πέρα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε. Δεν μπορούμε να πούμε πως πάμε να χτυπήσουμε την πρωτιά στον όμιλο. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες και με ιστορία, όπως ο Αστέρας, το Τραγανό και η Δόξα. Θέλουμε να μείνουμε ταπεινοί και θέλω να πω πως είμαι πολύ τυχερός που οι παίκτες είναι τόσο συνεπείς στις προπονήσεις. Δουλεύουμε σωστά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για όσα έχουν πετύχει μέχρι στιγμής, είμαστε μια ομάδα που παίζει σωστό ποδόσφαιρο και ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το αυριανό ντέρμπι με τον Αστέρα στην Αμαλιάδα, τόνισε: «Δεν έχουμε τον ίδιους στόχους με τον Αστέρα. Σεβόμαστε τον Αστέρα, είναι μια μεγάλη ομάδα στον νομό με έναν πολύ καλό προπονητή. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο».

Ο Ηλειακός είναι ένα βαθμό μπροστά από τον Αστέρα και σε περίπτωση που δεν ηττηθεί θα διατηρηθεί στην κορυφή του 2ου Ομίλου, με την ολοκλήρωση του Α΄ γύρου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος