FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Κατρίνης:‘’Ο επαγγελματισμός και το φρόνημα των αξιωματικών μας αποτελεί ασφαλές εχέγγυο για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας’’

Ημερομηνία: 13-02-2023 | Συντάκτης:

Την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα και την  μονάδα της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο επισκέφθηκε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Ο Ηλείος βουλευτής συναντήθηκε με τον διοικητή και τον υποδιοικητή της 117 ΠΜ σμήναρχο (Ι) κ. Καζαντζόγλου και σμήναρχο (Ι) Σπυρόπουλο, στη σκιά της απώλειας των δύο ιπταμένων που σκόρπισε τη θλίψη στο πανελλήνιο και τις τάξει της Πολεμικής Αεροπορίας.

 Ο κ. Κατρίνης έθεσε το ζήτημα της αναβάθμισης της μονάδας, ενόψει και της προμήθειας των μαχητικών αεροσκαφών F-35, καθώς και της διασύνδεσης της 117 ΠΜ με τη σχολική κοινότητα, ώστε όλοι οι μαθητές της Ηλείας να επισκεφθούν μία από τις κρισιμότερες μονάδες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, μονάδα αναχαίτισης και προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας, οποτεδήποτε και αν χρειαστεί.

Ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε και με τον διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ συνταγματάρχη κ. Κατσιλίδη, όπου και συζητήθηκαν τα θέματα στελέχωσης της μονάδας σε προσωπικό, ενίσχυσης των υποδομών και διασύνδεσης με την τοπική κοινωνία, αφού η ΣΕΤΤΗΛ παρέχει τεχνογνωσία σε τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις, λειτουργώντας και ΚΔΒΜ στις τάξεις της.

Μετά το πέρας των επισκέψεων στις στρατιωτικές μονάδες της Ηλείας ο κ. Κατρίνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η επίσκεψή μου εδώ, όπως και στην 117 ΠΜ πριν λίγο, σηματοδοτεί την πίστη, αλλά και την εμπιστοσύνη μας στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Εδώ στην ΣΕΤΤΗΛ και στην 117 ΠΜ οι πιλότοι μας, οι αξιωματικοί μας και όλο το προσωπικό διαθέτουν υψηλό επαγγελματισμό και έχουν υψηλό φρόνημα.

Η υπεράσπιση της εθνικής μας ακεραιότητας απαιτεί και τα δύο. Κυρίως, όμως, απαιτεί εθνική ενότητα.

 Απαιτεί να μείνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις εκτός του πλαισίου της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Απαιτεί να μείνει έξω από τις Ένοπλες Δυνάμεις ο κομματισμός.’’


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος