FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Κατρίνης:«Η συμμετοχή θα είναι μία ακόμα νίκη, θα ανοίξει το δρόμο για νέες και ακόμα πιο μεγάλες νίκες»

Ημερομηνία: 06-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την Κυριακή, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει εκεί που χτυπά η καρδιά της κοινωνίας.

Κατεβαίνει στον κόσμο, καλεί τους πολίτες να πάρουν και πάλι την τύχη τους στα χέρια τους συμμετέχοντας ενεργά στην οικοδόμηση ενός ανοιχτού και δημοκρατικού κόμματος, στη διαμόρφωση μιας νέας προοδευτικής πρότασης για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η συμμετοχή των πολιτών στην εκλογή των νέων δημοτικών οργανώσεων, της νομαρχιακής επιτροπής του νομού Ηλείας αλλά και στην εκλογή των συνέδρων για το συνέδριο της παράταξης, θα είναι μία ακόμα νίκη μετά και τη μεγάλη συμμετοχή των 270.000 πολιτών στην ανοικτή και δημοκρατική διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου.

Η νίκη αυτή θα ανοίξει το δρόμο για νέες και ακόμα πιο μεγάλες νίκες.

Για αυτό και έχει σημασία η συμμετοχή κάθε δημοκρατικού πολίτη.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να είναι αυτός που θα ενεργοποιήσει την κοινωνική δυναμική για τη νέα Αλλαγή.

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για να συνδεθεί και πάλι με το καθολικό και πλειοψηφικό αίτημα για μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, για πολιτικές που θεμελιώνουν την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η ανατροπή του σημερινού παρηκμασμένου και αποτυχημένου πολιτικού σκηνικού περνάει μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής, των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας. Περνάει μέσα από την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, με το ΠΑΣΟΚ και πάλι στη θέση του πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Και σε αυτή τη δυναμική και ελπιδοφόρα προσπάθεια, πρέπει να είναι συμμέτοχοι όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες. Η Ηλεία, για μία ακόμα φορά, να ανοίξει το δρόμο της νίκης και της νέας Αλλαγής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος