FOLLOW US: facebook twitter

Μ. Κατρίνης από το Τραγανό: «H λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας είναι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ»

Ημερομηνία: 06-05-2023 | Συντάκτης:

‘’Στις 21 Μαϊου καλούμε τους πολίτες της Ηλείας, τους Έλληνες πολίτες να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα: να βάλουν τη χώρα σε μια νέα εποχή. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν έναν αδύναμο δικομματισμό που προσπαθεί να μείνει ζωντανός εκβιάζοντας τους πολίτες. Η λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας είναι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ ‘’ τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας σε νέα, μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στο Τραγανό.

Επισήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης αποτελεί παράγοντα αστάθειας για τη χώρα με τον τρόπο που κυβέρνησε αλλά και με την εμπλοκή του σε υποθέσεις όπως αυτή των υποκλοπών, ενώ το αποτύπωμα της 4ετούς διακυβέρνησής του για την Ηλεία είναι αρνητικό.

Αναφερόμενος στον κ.Τσίπρα τόνισε ότι ‘’ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν αντιγράφεται. Αυτοί που όψιμα τον ανακάλυψαν σήμερα είναι οι ίδιοι που το ‘’βρώμικο 89’’ επιχείρησαν να τον εξοντώσουν πολιτικά και ηθικά και να τον σύρουν στο Ειδικό Δικαστήριο με χαλκευμένες κατηγορίες’’ στηλιτεύοντας τις πρόσφατες-προεκλογικές- εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Κατρίνης αναφέρθηκε στο αδιέξοδο που βιώνουν οι αγρότες αλλά και στην αναποτελεσματικότητα του μηχανισμού των αποζημιώσεων, τονίζοντας ότι ο σημερινός μηχανισμός αποζημιώσεων λειτουργεί περισσότερο ως δημοσιονομικός κόφτης. Έχει ως κύριο στόχο να καθυστερήσει την καταβολή αποζημιώσεων ή να εξαιρέσει κάποιους από τις αποζημιώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι πυρόπληκτοι αγρότες της Ηλείας, 21 μήνες μετά την τελευταία καταστροφική πυρκαγιά δεν έχουν ακόμα αποζημιωθεί, ενώ ακόμα και η ομάδα παραγωγών ‘’Δίας’’ δεν έχει λάβει την ενίσχυση που δικαιούται εδώ και μήνες, ενώ πληροί όλες τις προϋποθέσεις, λόγω λάθους του υπουργείου.

Επιπλέον, καυτηρίασε την καθυστέρηση στην έκδοση των εφαρμοστικών οδηγιών της νέας ΚΑΠ, με αποτέλεσμα οι αγρότες και οι ομάδες παραγωγών να μη γνωρίζουν τις νέες, περιβαλλοντικές προϋποθέσεις και τους όρους για να διατηρήσουν τις επιδοτήσεις και ενισχύσεις των προϊόντων τους.

Ο Μιχάλης Κατρίνης ζήτησε από τους πολίτες στο Τραγανό να αναδείξουν με την ψήφο τους ένα δυνατό ΠΑΣΟΚ που θα μετατραπεί σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων την επόμενη μέρα και θα επιβάλλει την προγραμματική του πρόταση προς όφελος των πολιτών.

‘’Το ΠΑΣΟΚ θα αξιοποιήσει με σύνεση τη δύναμη που θα του δώσουν οι πολίτες. Θα επιδιώξει τον σχηματισμό κυβέρνησης με βάση μια συγκεκριμένη προγραμματική πρόταση που θα την γνωρίζουν οι πολίτες, θα κατατεθεί δημόσια, θα έχει καθαρό περιεχόμενο και κοινωνική στόχευση.

Το πλαίσιο προγραμματικής σύγκλισης του ΠΑΣΟΚ αποτελεί τη βάση για τη διαμόρφωση ενός συγκροτημένου σχεδίου διακυβέρνησης που έχει ανάγκη η χώρα.’’ τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης που αναφέρθηκε και στο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους των πολιτών προς το δημόσιο, τις τράπεζες και τα funds, αλλά και τις προτάσεις για την καταπολέμηση της ακρίβειας και την στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος