FOLLOW US: facebook twitter

Λύκειο Ζαχάρως: Η τάξη του ’83 αντάμωσε ξανά!

Ημερομηνία: 20-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης συναντήθηκαν και φέτος οι απόφοιτοι της τάξης του 1983 του Λυκείου Ζαχάρως το απόγευμα της Παρασκευής 16 Αυγούστου. Η επανένωση (reunion) έγινε για μία ακόμα χρονιά και οι τότε συμμαθητές ξαναθυμήθηκαν τα όμορφα και ανέμελα σχολικά χρόνια συζητώντας για το παρελθόν με νοσταλγία, αλλά για το παρόν και το μέλλον.

Αντάμωσαν χαμογελαστοί και κεφάτοι, αφήνοντας για λίγο στην άκρη προβλήματα και δυσκολίες, για να ανασύρουν από τη μνήμη τους τα χρόνια στα θρανία, τα όνειρά που έκαναν τότε και τις όμορφες στιγμές που έχουν διατηρήσει αναλλοίωτες μέσα τους.

«Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, είχαμε όλοι ένα βιβλίο που είχε άσπρες τις σελίδες μα ήταν γεμάτο όνειρα και ελπίδες!!! Ο καθένας μας ζωγράφισε εκεί με χρώματα που του ‘φερε η ζωή. Και έτσι πέρασαν τα χρόνια κι ήρθαν στα μαλλιά και χιόνια. Της νιότης όμως εκείνα τα αγνά αξέχαστα μένουνε τα σχολικά. Έννοιες και υποχρεώσεις στην άκρη για μία βραδιά και πάμε να γίνουμε για λίγο πάλι παιδιά με διάθεση καλή και χαμόγελο πλατύ, για να μείνει αξέχαστη η συνάντηση αυτή», έγραψε στο facebook ο πρόεδρος της ΤΚ Μηλέας και εκ των αποφοίτων εκείνης της τάξης, Χρήστος Μάντεσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος