FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Λωλος: Η Υγεία στην Πάρνηθα για Motocross!!!

Ημερομηνία: 04-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Υγεία

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας ξεγύμνωσε την κυβέρνηση που για οχτώ μήνες ήταν θεατής και η μόνη της προσφορά ήταν τα χειροκροτήματα της Μαρεβας που χάθηκαν κάπου στην Πάρνηθα κάνοντας Motocross.

Ο κορονοϊός συνεχίζει την επιδρομή του παρόλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί βλέπουμε ότι η μείωση των κρουσμάτων κινείτε με χαμηλό ρυθμό.Το ΕΣΥ βρίσκετε στα όρια του, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό ξεπερνούν εαυτούς για να αντέξει το σύστημα και να σώθουν περισσότερες ζωές.Οι παθογένειες όμως δεν μπορούν να κουκουλωθούν πλέον ούτε από τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ.

Η υγεία νοσεί βαριά.Παραμελήθηκε
με εντολή της ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΕ για ξεχρεώσουν τα γραμμάτια προς τους φίλους τους.Στόχος τους ήταν και παραμένει η ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, αυτή την πολιτική ήρθαν να υπηρετήσουν.Το σχέδιο τους το υλοποιούν κατά γράμμα μόνο που όσο ο ιός εξαπλώνετε ο «βασιλιάς» ξεγυμνώνετε.

Σκόρπισαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ σε κολλητούς αλλά δεν είναι αρκετά για να τους σώσουν. Άφησαν το ΕΣΥ χωρίς γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, υλικοτεχνική στήριξη προς όφελος των ιδιωτών υγείας οι οποίοι τους εξέθεσαν καθώς είναι απόντες και απρόθυμοι να βάλουν πλάτη την ώρα της κρίσης.

Οι πολίτες πλέον αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα του ΕΣΥ ως τον μοναδικό πυλώνα ασφαλείας.Όσες καμπάνιες να γίνουν δεν πείθουν πλέον κανέναν.Η μόνη ασφαλής διαδρομή είναι η άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ με προσλήψεις, η ένταξη των εργαζόμενων στα βαρέα και ανθυγιεινά και με νέα υλικοτεχνική υποδομή.

Η ώρα του λογαριασμού έρχεται σύντομα για την κυβέρνηση.Το μεταρρυθμιστικό προφίλ και το άνοιγμα στον μεσαίο χώρο του κ. Μητσοτάκη πήγε περίπατο στην Πάρνηθα γιa Mountain Bike και Motocross.

Λωλος Θοδωρής

Μέλος ΚΠΕ Κινήματος Αλλαγης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος