FOLLOW US: facebook twitter

Lockdown στην Αττική: Συνεχίζονται τα «ανοιχτά» πρωταθλήματα

Ημερομηνία: 10-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε σήμερα όλα τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από αύριο και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για το σκληρό lockdown στην Αττική. Ο αθλητισμός δεν πρόκειται να επηρεαστεί σε σχέση με ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα, αφού θα παραμείνουν «ανοιχτά» όλα τα πρωταθλήματα που είχαν ξεκινήσει, ενώ κανονικά συνεχίζονται και οι προπονήσεις στις λίγκες που είχε ανάψει το “πράσινο φως” το προηγούμενο διάστημα.

Η απόφαση αναφέρει μεταξύ άλλων:
Αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:
– Της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες χωρίς την παρουσία θεατών: α) των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα Super League 1 και 2, Basket League και Volley League ανδρών και γυναικών, καθώς και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και β) των εθνικών ομάδων, ανδρών ή γυναικών, που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο συγκεκριμένο διάστημα.
– Της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις χωρίς την παρουσία θεατών των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας καλαθοσφαίρισης γυναικών, υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών και χειροσφαίρισης ανδρών και γυναικών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος