FOLLOW US: facebook twitter

Live με την Banda Morena σε Κρέστενα και Ν. Φιγαλεία

Ημερομηνία: 08-08-2022 | Συντάκτης:

Νίκος Κοροβέσης: Το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται…9 και 11 Αυγούστου δύο ακόμα συναυλίες από το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

Δύο ακόμα συναυλίες διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του πολιτιστικών εκδηλώσεων, με το φρέσκο και νεανικό μουσικό συγκρότημα Banda Morena. Έτσι, την  Τρίτη 9 Αυγούστου οι Banda Morena θα παρουσιάζουν μια υπέροχη μουσική βραδιά στην πλατεία της Κρέστενας και  την Πέμπτη 11 Αυγούστου το βράδυ στην πλατεία της Ν. Φιγαλείας.

Οι Banda Morena είναι το μουσικό σχήμα που τα τελευταία χρόνια έχει μπει στην καρδιά μας και μας κερδίζει όλο και περισσότερο με τις live εμφανίσεις τους. Και φέτος το καλοκαίρι έχουν ξεκινήσει  με πολύ κέφι  τις εμφανίσεις τους.  Επί σκηνής θα απολαύσουμε σε Κρέστενα και Ν. Φιγαλεία, την αγαπημένη πλέον  Εύη Αναστοπούλου και τον Χρήστο Ζαχαρόπουλο στις ερμηνείες, τον Θοδωρή Βένδρα στο μπάσο και στα φωνητικά, τον Φώτη Αθανασόπουλο στα πλήκτρα, τον Λεωνίδα Βασιλόπουλο στην κιθάρα και την ήρεμη δύναμη το Νίκο Χαραλαμπάκη στα τύμπανα.  Στο ρυθμό λοιπόν που χάραξαν οι BandaMorena για δύο ακόμα εκπληκτικές εμφανίσεις σε Κρέστενα και Φιγαλεία.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει το πολιτιστικό της ταξίδι στην Ηλεία,  από άκρη σε άκρη του νομού, προσφέροντας με ελεύθερη είσοδο εξαιρετικές μουσικές βραδιές και πολιτιστικά δρώμενα και αφιερώματα στους κατοίκους το φετινό καλοκαίρι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος