FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Λιβαθηνός: «Ο Κόροιβος βήμα-βήμα θα μεγαλουργήσει τα επόμενα χρόνια»

Ημερομηνία: 24-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πολύπειρος πασαδόρος, Γιάννης Λιβαθηνός και ο έμπειρος κεντρικός Κοσμάς Κοσμάς, ήρθαν χθες το απόγευμα στην Αμαλιάδα και υπέγραψαν στον Κόροιβο, παρουσία της Ειρήνης Μακαρώνη και της Φανής Τεμπονέρα από πλευράς Διοίκησης του συλλόγου, του προπονητή Ανδρέα Γκρουμούσα και του λίμπερο της ομάδας Παναγιώτη Μιχόπουλου. Ο Πατρινός Γιάννης Λιβαθηνός αποτελεί τη σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία του Κοροίβου, καθώς έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ενώ έχει υπάρξει και διεθνής (17 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών). Τις δύο τελευταίες σεζόν έπαιξε στην Α2 με τον Α.Ο. Αιγιαλέων και την περασμένη αγωνιστική περίοδο τον οδήγησε στην άνοδο στην Pre League. O Λιβαθηνός θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Αμαλιαδίτη λίμπερο του Κοροίβου, Παναγιώτη Μιχόπουλο, καθώς ήταν μαζί στον Α.Ο. Αιγιαλέων τη σεζόν 2018-2019.

Ο Κοσμάς είναι 34 ετών, κεντρικός, με ύψος 1.86μ., επίσης από την Πάτρα, που είχε ξαναπαίξει στον Κόροιβο τη σεζόν 2015-2016 στην Α2, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Απόλλωνα Πατρών, Κηφισιά, Δόξα Αιγίου, Ολυμπιάδα και Αιγιαλέοντα τα τρία τελευταία χρόνια, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Λιβαθηνό.

Η Ειρήνη Μακαρώνη, πριν παρουσιάσει τους δύο παίκτες ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Καραμπέτσο και όλο το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που έκανε δεκτή την αίτηση για τη wild card στην Α2 και είπε για τους δύο παίκτες: «Καλωσορίζω στην ομάδα μας τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα, τον Γιάννη Λιβαθηνό, έναν παίκτη με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, είναι τιμή μας που δέχτηκε να είναι μαζί μας φέτος και τον ευχαριστώ πολύ και τον Κοσμά Κοσμά, που είναι παλιός γνώριμος και δέχτηκε ευχαρίστως να έρθει να μας βοηθήσει».

Ο Γιάννης Λιβαθηνός τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Κοροίβου γιατί με προσέγγισαν με έναν διαφορετικό τρόπο, έδειξαν σεβασμό στο πρόσωπό μου και ότι με θέλουν πολύ. Δεν το σκέφτηκα πολύ, τους απάντησα αμέσως, διότι βλέπω πως θα φτιάξουν μια αξιόλογη ομάδα, έχουν όνειρα για την κατηγορία και βήμα-βήμα πιστεύω πως αυτή η ομάδα θα μεγαλουργήσει τα επόμενα χρόνια. Βλέπω ανθρώπους σοβαρούς και στο χέρι των παικτών είναι οι στόχοι της ομάδας να εκπληρωθούν. Θέλω να ευχαριστήσω την κα Ειρήνη Μακαρώνη και να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλους».

Ο Κ. Κοσμάς είπε: «Καλώς σας ξαναβρήκα. Ένα ευχαριστώ για την προτίμηση στο πρόσωπό μου. Θέλω να παίζω σε ομάδες οι οποίες θέλουν παίκτες που να προσφέρουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό θα δώσουμε και φέτος. Λυπάμαι που η παρουσία μου στην ομάδα είχε συνδυαστεί με μια πτώση, αλλά βλέπουμε πως βρήκε το δρόμο της και είμαστε εδώ να στηρίξουμε τη συνέχειά της. Όχι πολλά λόγια, δουλειά και υγεία να έχουμε».

Λιβαθηνός και Μιχόπουλος θα είναι και φέτος συμπαίκτες.
Η παράγοντας του Κοροίβου, Φανή Τεμπονέρα, με την οικογένειά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος