FOLLOW US: facebook twitter

Γαβρίλης Λιατσής: «Ο «Γολγοθάς» τελειώνει»

Ημερομηνία: 30-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

liatsis-newΓια την υπογραφή της σύμβασης για την Μηχανική Διαλογή

Σίγουρος, ότι μετά και την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ ΦΟΔΣΑ Ηλείας και αναδόχου για την έναρξη λειτουργίας της Μηχανικής Διαλογής και του ΧΥΤΥ, ο «Γολγοθάς» στο θέμα διαχείρισης των σκουπιδιών οδεύει στο τέλος του, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής με δηλώσεις του. Όπως τονίζει, η επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων σε λίγες μέρες θα ανήκει στο παρελθόν και αυτό χάρις την επιμονή και τη σύμπνοια που επέδειξαν με τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρ. Χριστοδουλόπουλο και τα όλα τα μέλη του ΦΟΔΣΑ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, φτάσαμε στο τέλος, όλα έχουν τελειώσει και είναι θέμα πολύ λίγων ημερών, οριστικά και αμετάκλητα πλέον, το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων για ολόκληρη την Ηλεία, να ανήκει στο παρελθόν. Δεν ήταν προϊόν τύχης, ήταν υπόθεση σοβαρών ενεργειών, μεγάλου ρίσκου, ήταν προϊόν επιμονής και υπομονής, ήταν το αποτέλεσμα της σύμπνοιας και αγάπης που δείξαμε και οι δυο δήμαρχοι κυρίως αλλά και όλα τα μέλη του ΦΟΔΣΑ για να πετύχουμε αυτό τον σκοπό. Ήταν η στήριξη κάποιων ανθρώπων που εκτενώς θα αναφερθώ όταν έρθει η ώρα.

Για την στιγμή αυτή θέλω να πω, ότι μαζί με τα πάθη του Χριστού που μετά από λίγο θα τελειώσουν, θα τελειώσουν και τα πάθη τα δικά μας. Ένας κυριολεκτικά «Γολγοθάς» που τον έζησαν όλοι οι συμπολίτες μας και όλος ο κόσμος των χωριών και μικρά παιδιά, οι ηλικιωμένοι και οι ανήμποροι, φτάνει στο τέλος του.

Προσωπικά, δεν περιμένων κάποιο εύσημο από κανέναν, περιμένω να λειτουργήσει ξανά η πόλη μας όπως πρέπει. Να κοιτάξουμε την πρόοδο και την οικονομική ευημερία του τόπου μας, να φύγουμε από τις κακίες, που αυτό το διάστημα είδα πόσο άσχημα πράγματα μπορεί κάποιοι να κάνουν. Τα άσχημα ξεχνιούνται και τα καλά μένουν και αυτά τα καλά θα τα κρατήσουμε για να πατήσουμε πάνω τους, για να προχωρήσουμε την πόλη προς τα  μπροστά. Είναι ένας σταθμός στην ιστορία αυτής της πόλης και πιστεύω ότι θα ενώσει όλο τον κόσμο και θα σταματήσει αυτή η γκρίνια και η δυσκολία που είχε δημιουργηθεί από τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ευχαριστώ όλους τους δημάρχους, εκτενέστερα όμως θα μιλήσω αργότερα. Για σήμερα, συμμερίζομαι τη χαρά του φίλου δημάρχου της Ήλιδας και δηλώνω ότι οι δυο πόλεις θα πορευτούν στο μέλλον, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ δήμαρχος, αγκαλιά για όλα τα καλά που περιμένουμε ότι θα έρθουν.

Οι πολίτες πλέον πρέπει να κάνουν καλή διαχείριση των απορριμμάτων, ο καθένας ξεχωριστά να μην πετάει σκουπίδια στον δρόμο, να κάνει ανακύκλωση, να  μπει σε ένα σύστημα πολιτισμού και διαχείρισης υψηλού επιπέδου των σκουπιδιών που εμείς θα το διδάξουμε αλλά στη συνέχεια με τον τρόπο που πρέπει θα το επιβάλλουμε αν χρειασθεί για να λάμπει η πόλη μας και τα χωριά μας και το ζήτημα των σκουπιδιών να είναι ένας άσχημος εφιάλτης που θα φύγει για πάντα».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος