FOLLOW US: facebook twitter

“Let’s Do It Greece” στη Φιγαλεία από μαθητές, εθελοντές και την Τ.Κ.

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

 

Δεντροφύτευση και καθαρισμοί

Τη δική του δράση στα πλαίσια της Εβδομάδας Περιβαλλοντικών Δράσεων ”Let’s Do It Greece” σε όλα τα Σχολεία της Χώρας, πραγματοποίησε με τη σειρά του και το Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιγαλείας, σύμφωνα με το διευθυντή του σχολείου Νίκο Λαμπρόπουλο. Η δράση περιλάμβανε δεντροφύτευση με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου και τη διδασκαλική κοινότητα.

Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε το Δασαρχείο Ολυμπίας το οποίο και προσέφερε τα δέντρα και τα φυτά που φυτεύτηκαν περιμετρικά του χώρου των παλιών κατασκηνώσεων της κωμόπολης δίπλα στο γήπεδο. Τη δράση αυτή στήριξε με τη σειρά του ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου με όλο σχεδόν το ΔΣ, ο δήμος Ζαχάρως – Φιγαλείας ο οποίος διέθεσε εργατικό προσωπικό και μηχάνημα για τον καθαρισμό του χώρου, η τοπική κοινότητα Νέας Φιγαλείας καθώς και οι εθελοντές πολιτικής προστασίας Φιγαλείας με πυροσβεστικό όχημα του δήμου. Τέλος, βγήκε και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία που ζητήθηκε από το σχολείο στο #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 που βρέθηκε και αυτό στο σημείο για να στηρίξει και αυτό με τη σειρά του τη δράση.

Ωστόσο την Κυριακή υπήρξαν και άλλες πολλές διαφορετικές δράσεις. Καθαρισμοί, ποτίσματα, βαψίματα σε πολλά σημεία στην είσοδο το χωριού. Η πρόεδρος της Τ.Κ Νέας Φιγαλείας, Ολυμπία Κατσάμπουλα ευχαρίστησε τους εθελοντές που πήραν μέρος, καθώς και τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γκότση για την βοήθειά του.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος