FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Λεουτσάκος: «Περιμένουμε απάντηση για τη SL2»

Ημερομηνία: 09-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε τη Δευτέρα ότι οι αθλητικές δραστηριότητες θα παραμείνουν σε αναστολή έως τις 7 Ιανουαρίου, αλλά ο Πρόεδρος της Super League 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είπε πως περιμένει την απάντηση της Επιτροπής λοιμωξιολόγων έως σήμερα, Τετάρτη, για έναρξη προπονήσεων και σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Με δηλώσεις του στο TrikalaScore με αφορμή τις ανακοινώσεις Πέτσα τόνισε: «Εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους για το συγκεκριμένο θέμα, άρα θεωρώ ότι πιθανώς να μην ισχύει για τη SL2. Έχουμε καταθέσει αίτημα για έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και αναμένουμε την απάντησή τους, που θεωρώ θα έρθει μέχρι την Τετάρτη και εν συνεχεία θα απαντήσουμε αναλόγως».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση της Επιτροπής λοιμωξιολόγων για έναρξη ή όχι της Super League 2  ήταν να βγει τη Δευτέρα, αλλά όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του κ. Λεουτσάκου… πήρε παράταση για σήμερα Τετάρτη! Θέατρο του παραλόγου η φετινή Super League 2, η απόλυτη απαξίωση για το δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος