FOLLOW US: facebook twitter

Λέοντες-Διγενής Χαριάς 0-1: Το έκρινε ο Στροφύλλας!

Ημερομηνία: 09-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Διγενής Χαριάς πέρασε νικηφόρα από την έδρα των Λεόντων, το Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας, την Κυριακή, με ένα γκολ του έμπειρου σέντερ-φορ Σάκη Στροφύλλα με κεφαλιά, στην πρεμιέρα της Α2 SHELL ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. Οι δύο ομάδες έδειξαν καλή εικόνα με τον Σάκη Στροφύλλα να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι.

Στο 3΄ ο Στροφύλλας είχε κεφαλιά που απέκρουσε ο Ρούνης και στο 12΄ σουτ στη συμβολή των δοκών. Η ομάδα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου αντέδρασε και στο 18΄ ο Ζωγόπουλος πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ Καραγκούνη, όμως αμυντικός του Διγενή πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη νοητή γραμμή της εστίας. Στο 53΄ ο Στροφύλλας με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στον Διγενή και από κει και πέρα οι Λέοντες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 68΄ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ζωγόπουλου ως οφσάιντ από την βοηθό διαιτητή Αλεξάνδρα Μαυραειδοπούλου.

 

Λέοντες: Ρούνης, Λιακόπουλος, Βυθούλκας (20΄ Σαφαρής), Θεοδωρόπουλος (81΄ Γ. Λούντζης), Χρ. Λουντζης, Βασιλόπουλος, Αποστολόπουλος, Βασιλείου, Ζωγόπουλος, Σταθόπουλος, Καμπουρης (51΄ Αστερής).

Διγενής: Καραγκούνης, Νανόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κ. Καραχάλιος, Α. Καραχάλιος, Ν. Καραχάλιος, Γιαννόπουλος (62΄ Δούλος), Ευθυμίου (79΄ Θεοδωρακόπουλος), Στροφύλλας, Δημακόπουλος (70΄ Ασημακόπουλος), Τζοΐτης (70΄ Νικολόπουλος).

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος