FOLLOW US: facebook twitter

Λέντζας-Μάλιαρης στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 27-05-2019 | Συντάκτης:

Στο δεύτερο γύρο, θα κριθεί ο νικητής των εκλογών στο δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης με τη μάχη να δίνεται μεταξύ του Γιάννη Λέντζα και του Διονύση Μάλιαρη. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, τα αποτελέσματα στα μισά τουλάχιστον εκλογικά τμήματα, έφερνε πρώτο με διαφορά τον Γιάννη Λέντζα (40%) και δεύτερο το Διονύση Μάλιαρη (περίπου 25%), αφήνοντας εκτός αγώνα τον νυν Δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ.

Στα εκλογικά επιτελεία των συνδυασμών ωστόσο, τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρα με τον Γιάννη Λέντζα να τονίζει στη 1 τα ξημερώματα ότι πέτυχαν την πρώτη νίκη. «Έδειξε ότι πλέον θέλει να ακολουθήσει μία Νέα Αναπτυξιακή Πορεία μαζί μας! Με ένα ομολογουμένως σημαντικό ποσοστό επιβράβευσε τον αγώνα μας, τις προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας!

Ευχαριστούμε πολύ τους συνδημότες μας και τους καλούμε να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και της επόμενης Κυριακής, ώστε να μας δώσουν την καθαρή εντολή και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! Η επόμενη ημέρα θα μας βρει ενωμένους όλους για το καλό του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης!» είπε.

Ο Διονύσης Μάλιαρης από την πλευρά του, δήλωσε πως ο αγώνας τώρα ξεκινάει. «Μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο όπου επικράτησε ο πολιτικός πολιτισμός μεταξύ των υποψηφίων σήμερα οι δημότες του Δήμου μας έλαβαν με την ψήφο τους την τελική τους απόφαση. Το εκλογικό αποτέλεσμα οδηγεί την παράταξή μου στον δεύτερο γύρο των εκλογών, σε έναν νέο αγώνα.  Παραμένουμε αισιόδοξοι, συνεχίζουμε τον αγώνα για την τελική νίκη. Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μου που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ευχαριστώ όλους και όλες που στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξή μας, ευχαριστώ τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου σ΄αυτόν τον όμορφο αγώνα, ευχαριστώ και τους ανθυποψηφίους μου για τον τίμιο αγώνα τους που τιμά τη δημοκρατία. Αύριο ξεκινά ένας νέος αγώνας, μια νέα προσπάθεια για να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο μας». 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος